[煙蛇續命] 車路士球迷討論區

1001 回覆
3 Like 21 Dislike
人地都唔吼你垃圾車
One week不如唔好罰 出篇PR文就當無事發生
諗返如果係波牛, 一定第一時間回傳返比佐仔先
今場終於睇到沙利肯變
唔踢主攻, 唔用呀朗西瓜正選, 換入odoi同cheek真係估佢唔到, 本身諗住佢一定係高華換波牛..
但如果正選係高華而唔係波牛, 我覺得打反擊唔會斷咁多
啱 證明如果咁踢 根本唔會輸蝕比任何一隊強隊
後晚對MMA 係咁既陣容就好
希望有分
車仔讓球?我有冇睇錯
上樓不是夢
其實上半季打鏝痢都係咁打
係上場傻鳩左
賣撚左佢囉 用Green守一定最岩你心水
你個撚樣仲嫌唔夠亂
係都要搞大佢 唔明你乜野心態
我覺得咁樣處理已經好好
By changing their minds to fine #Kepa, #cfc are publicly backing #Sarri in the process. Right call.
It sends out right statement ahead of huge game against #thfc on Wednesday night and changes tone ahead of his pre-match press conference on Tuesday.
朗狗收得皮未
嚴重破壞球隊紀律 違反職業球員道德 犯咁大嘅錯都只係罰一個禮拜人工咁輕 咁都叫無問題 垃圾車就係因為個個球員都當自己大帝豪無紀律可言 呢獲野根本佢完全錯哂 唔好講話咩誤會 你做得職業球員落到場 領隊落嘅order就要follow 換你就唔該出黎 好似早兩日雙紅會軒達神比人換出黎都發哂脾氣 發脾氣還發脾氣 都要follow instruction 比著係哥狗 摩佬 費蛇 Kepa無三個月都唔洗旨意有得再落場
如果煙狗下場press con帶kepa嚟開就正
得罪摩佬你仲想有得出?
當年KDB 訓練態度唔積極已經雪
所以摩狗而家咁成功
其實朗係真係沙狗覺醒所以後備都冇定傷/病咗
佢衰極其實上季都亞軍
想知咁嚴格嘅摩狗教緊邊隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞