[煙蛇續命] 車路士球迷討論區

1001 回覆
3 Like 21 Dislike
講領隊權力 一日西女人唔喺買人上放權 球隊問題都唔會解決
潛力圖以後可以對住牙朗用

Ballack Liking a Tweet in relating to saying he should be Director of Football🙏#CFC
油王: No way.
Reece James.

唔知點解講起佢 就諗起俾佢追住個黑哨黎屌 好深刻
Next Walker
痴撚線 原來雪人呢啲原本教練有權力可以做嘅野 講到玩得咁硬
我唔係講要賣咗佢 但雪佢係最起碼同基本嘅懲罰 唔係罰周薪了事

下年冇歐聯就肯定 歐霸都唔知有冇 如果我地呢隊波講到要靠個龍去carry 成隊 咁真係幾可悲 你覺得成績緊要 定係球會開先例俾球員任意話事緊要?

如果雪球員等於冇士氣 咁哥帥玩完啦 並唔係話士氣問題 雪佢幾場既可以令佢拎到教訓 又可以挽回球隊面子 點解唔咁做?

俾班球員玩哂 好似世三咁成日揀波踢 成績真係唔方唔玩完 搞好咗球員嘅紀律同軍心 咁踢波都自然得心應手啲 反正呢季都衰咗 轉會窗又被人ban哂 由而家開始做好過等夏天先慢慢執
唔入車區都唔知 呢度成班左膠息事寧人撚 公海我地被人笑都唔係冇原因
有D撚樣真係輸到痴咗線
而家爭阿狗3分打少場講到歐霸都唔知有無
乜都左膠
隔離嗰個撓腳望都冇望過嚟
慘撚得過你班on9仔跟埋公海啲抽水post一齊笑啊
左膠
勇武派做啲咩貢獻🤣
勇武派賣撚咗KDB呀
咩將師不和咩紀律問題
全部都唔存在
純粹一場誤會
搭下膊頭就咩恩怨情仇都冇曬
官方都罰左啦

唔好再提件事
你係咪要搞散隊波先安樂丫?
你係咪唯恐天下不亂丫?

賣撚左之後踢到曉飛又可以屌返高層
爽牙
唔係服唔服氣嘅問題 係服從嘅問題 做警犬都唔可以因為想拉犯唔理上司部署啦
小學雞到 為球隊好就認清現實啦 仲係度ff 有歐聯都唔知做乜撚野 係咪唔記得我地俾人炒6粒呀 仲要岩岩被人ban轉會窗呀 有個kepa咁好嘅契機唔開始第一步等幾時 高層

黎緊又買唔到人 都唔會預請到新教練 真係委屈哂沙狗要對住鏡頭成日做好人 攬哂所有人
篇野好有fb個啲柒味
鍵盤救車
雪kepa輸波班撚樣最開心
新一輪civil war
左膠vs勇武撚
你係咪要搞散隊波先安樂丫
何輝上星期雙紅會講波個時提過迪布尼 沙拿 普巴嘅問題, 佢話呢幾個球員當時係曼同車體系上基本上係唔可能得到正選位置 所以球員想走尋找機會係無可厚非同埋無可避免
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞