[煙蛇續命] 車路士球迷討論區

1001 回覆
3 Like 21 Dislike
夏天冇得買人,希狗同高華錫都一定冇得留低
乜真係咩
證明佢本身性格唔夠硬淨 / 帥位唔穩only
西瓜就算撚數啦
回晒塘
Reece james
cho真係未勁到要即刻比佢打正選
場波頂左咁耐 臨到關鍵時刻先話換 除非真係傷左頂唔到姐 如果撲多球奪冠你估有無人屌佢呀啦?

根本兩邊都有錯 行埋去同沙狗傾咪得 沙狗無了解kepa狀態 谷撚嬲人地

而家搞到幫助攻沙狗 IG同 Twitter啲忽然車迷係度叫永續

一份老闆賤閪、妓者賤閪、讀者賤閪嘅賤閪報
https://youtu.be/qg8iBSI3LzU

干地第一季都有護短
係第二季同西女人鬥完痴撚左線之後先變怨婦
就算贏波都要屌啦下話
就算你覺得個教練幾鳩都好
作為球員就要服從教練調配
換caba咪輸得仲快

佢覺得你傷想換你就一定唔可以申訴?
毒果係咁上下㗎喇
哇你去咗平行時空睇過嚟?
對強隊主守咪幾好
咁好囉 都係個句 成場波得kepa一個錯

永續佐真奴 沙利 賣kepa 滿意未
屌佢老味我寫去國際溜冰協會封投訴信都未寄啊,真係谷鳩氣寄埋去屌柒毒果
on撚9連講緊Kepa都格硬搵埋佐狗嚟講,好撚心啦講嚟講去三篤屁,講啲嘢唔駛睇場波唔駛睇數據都up到出嚟,反佐狗反到你咁撚柒,死出去同公海圍爐舒服舒服啦
對熱刺唔睇了 休息下
打進攻足球唔係原罪
黎緊夏天買兩閘+後上中場增兵咪打飽佢

但沙利明知而家班人唔arm 踢sarriball 仲係咁谷晒d人上前場鬥攻
同jokanovic 帶個隊富臨有咩分別
咁油王做乜要炒干地
有咩姐 我射撚埋luiz添呀

兩條友miss 又可以合理化?
佐狗miss我係要jer鳩佢 吹? 就算佢尋晚踢得唔柒 但一子錯呢個道理 相信你唔會明
唔好同傻佬曬口水喇,直block無煩惱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞