[煙蛇續命] 車路士球迷討論區

1001 回覆
3 Like 21 Dislike
hazard呢幾場真係好搏, 今場打假9都落足力踢
但發覺呢幾場最後都冇好成績,見到佢完場個sad樣
kante, emerson, 佐仔 今場都踢得好好
kepa我信佢開頭原意係想講佢冇事既,,但去到最後激動到死都唔肯出黎就好有問題
呢啲真係要教下 唔屌唔得
最好雪佢幾場
今場得巴克利個位置未發揮到 好彩簡迪做埋佢果份
沙狗stubborn,其實啲球迷都一鳩樣,死都要簡迪踢純防中
出kepa: 心病出現,kepa不滿沙利無心戀戰

出willy: 正式打入冷宮!沙利不滿天價新龍,寧輸也要對更衣室立威!
翼都打埋~又攻又守佢玩晒
巴西牙
政治波
要幫佐仔同波牛抹屎忽
佢sharp係因為中場廢到仆街
點解冇人陪沙狗上台拎二奶獎既
我都想問 其實唔係正常都要全隊一齊上去架咩 呢個時候呀隊長又去左邊 其實我比較擔心呢單野多d 有乜理由全隊唔見左
應該kepa事件 衝突雙方係真嬲
花生🥜方(包括Azp)就好亂make 唔到decision
宮清又可以落力啲反西班牙人
The Belgium international is the Blues’ most prized asset and has been endlessly linked with Real Madrid, but Terry insists that the 28-year-old is eager to remain in the capital.

“He loves London, he loves the football club and wants to stay,” Terry added. “He also wants to win trophies. Can he do that at Chelsea? Yes he can.

JT
https://youtu.be/mW-HeQzwjZU

4:15 開始
根本無問題煙狗包尾咋嘛
on9, 本末倒置..
我拎埋粒糖引你過黎好冇呀?
睇+踢左咁多年波, 我從來未見過球員可以賴死話唔出黎...
根本教練話要換你出黎就要出黎架啦 洗咩同你講咁多野
牌都舉埋, 仲要得到你批准?
要氹個球員去換佢出黎咁都講得出 你真係世界級
佢死都唔肯出黎可以點? 發脾氣好正常喎, 比著係我我都會嬲撚到震
咁都可以將個波射去沙利度..
有球搶左sane粒波仲爆過埋佢 但係人地岩岩先入黎 kante已經踢左百幾分鐘cls
而家更加唔炒得 如果唔係比左個錯誤訊息班大帝 球員大過教練 新仔都可以玩野
條樓梯咁撚長行行下分開晒有乜咁出奇
班人執到錢咁樣
冇理由唔雪一雪Kepa 比個教訓佢嘅
佢仲有6年半約
雪佢6年希望佢生生性性成熟d
最後出返嚟打返半年好波
曲解我說話
我係叫佢落場邊傾掂佢
咩方法都好
根本就唔關事
所以咪話成班on9無限放大囉
玩乜撚野 成班搏晒命咁踢
而且炒唔炒都係睇成績啫
下場繼續西人西戰術被456嘅都係早抖架喇
不嬲都講緊黎緊幾場帶成點決定命運
一日之前先講緊形勢點危急爭前4點唔樂觀
因為呢單野就急速轉向
之前帶得點差點擔心成績嘅野全部無視全部拋諸腦後
唔怪之得話Kepa 曲線迷沙啦
立場咁易就變唔怪
放心啦下場輸得慘全世界都會轉返風向sarriout
其實尋晚打得幾好
反擊幾好 雖然傳控冇鏝咁穩但都做得唔差
上半場部署得幾好 如果下半場早啲㩒掣就perfect
攻門其實比鏝更入肉
輸12m冇得好怪邊個
如果正正經經咁過渡尋晚場波 mentality應該有增無減
但不幸發生kepa事件 唔多唔少影響左大家情緒
雪返kepa幾場 keep住個尋晚個勢同耐性 其實有力爭返前四
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞