[煙蛇續命] 車路士球迷討論區

1001 回覆
3 Like 21 Dislike
今次雪又唔係,唔雪又唔係
敵家球迷執撚到錢咁望件事越大越好
最on9就係有潔癖肉緊過沙狗嘅車狗
諗諗下場波打得咁好真係輸得好唔抵
贏左的話呢季分分鐘成個故事都唔同
佢唔再硬頸既話有得打,
仲繼續好似之前咁就無人幫到佢
之前咁多人憎佢係佢自己做成
車仔4大叛徒
阿士東維拉名宿泰利
加拉塔沙雷名宿杜奧巴
曼城名宿撚伯
阿記名宿頭套狗
再輸好快就sarriout啦
好耐無咁同意你
咪係與其話球員們唔尊重佢不如話就係跟咗佢個死古不化戰術防守穿晒窿
達子入波冇人理
聽晚bench kepa 輸左有得瀨 沙利又贏
上季主場對熱咁啱就係出Caballero
希望聽日同沙利續長約振軍心!
Ibanker真係ibanker
搵埋d球員一齊做場大戲

已幫閪女人/油王賺盡人氣
仲勁過個飛機垃圾盃
唔怪得即刻冇曬炒沙利既風
原來搵到錢

搵到錢 = 閪女人like
肯定見曼城咁樣下場打熱又夏假九 然後過兩場夏又出聲 然後又轉番西瓜 連輸又再假九 無限輪迴
Banker計好晒數
Kepa and Sarri: Civil War
已經霸佔曬全球體育版面
當你發現冇人講聽日西班牙國家打比嘅時候
無錯 繼續入球荒
之前世盃荷蘭射十二碼前龍門咪又係咁 人地四年一次重要賽事都一樣服從指示出場 一生人都唔知打唔打到兩屆世界盃都係咁啦 你kepa聯賽盃ja 年年都有架 仲講乜野姐 明顯100%佢錯哂
煙剷自己都話今次既處理手法贏得球員尊重
 Sarri on whether he has authority over Chelsea: "Did you see the match on Sunday? Then you have the answer." He then adds that the players respect him more after Sunday #CFC

我諗唔係指處理手法 係指戰術執行之類 應該係啲球員知道沙利有料 會服
無錯,match
如果一早肯咁打,6:0嗰場應該可以食少幾隻蛋
Sarri finishes by saying he thinks the Chelsea players respect him more after the way the Kepa situation has been dealt with #cfc 🤔
咁真係唔知 但最重要係贏到球員尊重 好開始
咩都假,keep住贏就得架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞