[煙蛇續命] 車路士球迷討論區

1001 回覆
3 Like 21 Dislike
唔知仲以為係我地投票決定球會點做啊乜撚都話左膠,政治宅上腦就死去CC台搵關蛇啦
就算唔大雪起碼都小雪啦 點都唔係罰一星期人工啦
調番轉,今次睇低熱9,
啲人根本錯誤將事件解讀為迫宮,覺得成隊波就散,
其實宜家車仔反而係士氣回升,集中力提高
開始懷疑呢個世界係咪有某類人唔話人係左膠就唔識駁人
班友成日將有心搞事同熱血上腦撈埋嚟講
相信今次件事都係因傷換人
Kepa固然係錯
但球員唔想因傷落場係人之常情
迫咩宮
好懷疑公海以至fb好多人根本冇睇場波
明顯係因為kepa短時間叫左兩次軍醫
沙利先想換人
其實你係咪arm arm 上車?
迪布尼第一場正選作客對獌踢得好好
之後俾摩佬雪
俾人針對多過唔arm踢wor
講咁多做咩
寄個鍵盤俾沙利把kepa往死裡打啦
我諗佢係講歐霸拎唔拎到
唔係歐霸資格
但結果全成撐沙利,
互聯網世代就係要玩drama
始終我覺得紀律》成績 如果重要爭前四 唔係冇可能 但真係幾難 鏝猁熱已經食埋頭三個位 而家隊獌重建完應該季尾都穩第四 好難再係短時間之內追番啲成績 車係唔夠人用 但淪陷成為無掩雞籠我覺得仲大件事
沙利其實做唔到啲咩 佢都係被油王食住叫做乜就做乜 所以我話難為佢係鏡頭面前咁好eq幫哂人講好說話
師兄你唔會拗得贏d 大愛撚
“雪左就冇人守到龍架喇
人地炒作你就當真
你係咪要搞散隊波先安樂丫"
Azp都有份搞事啦
有時唔係自己冇睇,而係公海啲人冇睇9up,之後啲傻閪出公海睇comment後迴音壁跟著公海一齊9up
隻紅色戰魂走左入黎搞事
車區風紀老鼠大哥出黎主持主義未
當官方/領隊/球員口供一致係"misunderstanding"之後(你當係假都好),其實都好難再重罰
唯有 move on, 再講都無乜意思

kepa係有問題,出嚟效果好肉酸,但係我唔覺得去到"挑戰領隊"呢個地步
車高層係癲,但係沙利要雪嘅話我諗都雪到,干地以前雪雷斯,迪加串完佢之後bench都無份都係咁
Fb班傻鳩連安仔賽後同哥狗有講有笑都拎出嚟講
簡單啲講就係冇撚自信,聽出面啲人9up兩句做人跟尾狗
原來係果個傻閪
唔怪得講咩都有浸柒味
始終我覺得紀律》成績 如果重要爭前四 唔係冇可能 但真係幾難 鏝猁熱已經食埋頭三個位 而家隊獌重建完應該季尾都穩第四 好難再係短時間之內追番啲成績 車係唔夠人用 但淪陷成為無掩雞籠我覺得仲大件事
沙利其實做唔到啲咩 佢都係被油王食住叫做乜就做乜 所以我話難為佢係鏡頭面前咁好eq幫哂人講好說話

打少場差2分都無得追?
一打膠唔駛找
呢到好撚多讓冠撚
唔岩聽就話人大愛撚
咁大個人講野就咪咁小學雞啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞