[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(5)

1001 回覆
12 Like 10 Dislike
Ig: Luv.keungto

唔係話你奉止都預備呢啲野畀fans
但你一係唔好做一係就做得好好睇睇啦
送三粒係想點一包都無錢買呀?
個心心仲要柒到好似用小畫家寫字上去咁
好肉酸呀
浪費人力浪費資源 幾粒熊仔餅就包到成個氣球咁 得佢哋先做到
張卡唔洗突別講 剪到起曬角都拎得岀嚟做fc應援物
浪費人力浪費資源 幾粒熊仔餅就包到成個氣球咁 得佢哋先做到
張卡唔洗特別講 剪到起曬角都拎得岀嚟做fc應援物
佢雜追㗎,Edan , Anson Lo 姜B個個都啱!
ian最難頂都係班fans 成班圍喂威
個admin又廢 乜都抄淨係扮可憐
新人一入gp審犯咁審 過一日繼續jer住
仲要形容前ianology fans係狗
你地攬埋一齊仆街死算啦
哈哈,講笑咋
我又唔係姜糖,我都係聽返嚟
個班垃圾fans單單打打真係好影響對陳卓賢印象
係咪以為個group 要pm先入到就無人知

仲要同全世界公佈自己係公廁
超,我都係聽聞,而且連登出名多嘢爆㗎啦!你唔係第一日喺度呀話?
補圖先
嘩咁講野嘅
成個垃圾廢老咁
Ian真係多得佢地唔少喎
好地地做咩咁燥嘅
發生咩事
準備好食花生
今日望住某A字頭既星既FC Admin偷偷地走去同自己粒星傾計影相
Dum低哂班粉成班Admin圍圍喂
我係佢班粉真係反面算數啦 成班私生Admin
依位鏡仔咁搞落去真係會比班粉玩死
有A字頭仔同admin可以私約添啦
有3個A喎,邊個先?
我諗我講個個A 同私約到既A應該係兩個唔同既人😂😂
本身好鐘意聽ian 唱歌 造星果時係我心中頭3位
但唔知點解決賽之後D表現再冇佢比賽時咁吸睛
然後出現ianology單野
再加埋所謂官方FC D北韓廢老發言
好難再對佢有好感
咩人嚟㗎 ian fc啲人咁樣樣咁搞笑嘅
你估呢兩個會唔會唔只同一個字頭咁少
同名唔同姓?
公子今日係IG話想同MIRROR一齊合作出歌如果鏡仔們可以同環球唱片一齊合作一定可以做到D好歌出來大家一起推公子一把同鏡仔合作啦

公子IG:oscartaosy
想問下個group依家咩情況
個group入面900幾人*加埋陳卓賢本人*
真係全部唔覺得呢D北韓處事手法同言論有問題? 冇人敢指出定仲係一指出就bam

講緊本來鐘意ian先入group 都比呢D人嚇走啦......
陳生係咪真係咁重味 成件事好痴線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞