[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(5)

1001 回覆
12 Like 10 Dislike
姐係批評想佢有進步又唔得??中意ian真係好慘講咩都唔得
呀婆都識上連登 學左幾多credits?
我都覺得ian mirror go發al脾氣好白痴
呢啲節目本身就係唔會守規則咁玩
但係搞返清楚批評同單單打打係兩樣野黎
唔好掩飾自己名義批評,實則發泄嘅行徑啦
次次追post都見到係度鬧稻草人
咁其他人貼埋相開埋ig係想笑人踩人定討論

我都請你唔該唔好企係道德高地
以為自己睇到少少野就當其中一邊錯晒
唔該你自己睇返之前啲post係邊個開真名先
一隻手掌拍唔響

另外,要求fc交代集資係好認真既討論
唔係你講咩個啲無傷大雅既花生
前前後後涉及數目都幾萬蚊
唔係話好多好多,但啲錢係由fans到收返黎
要求交代收支好合理
唔該你唔好轉移視線
係你自己先入為主覺得呢到個個都係ianology d人咋平心而論咁批評都比你講到咁有陰謀論 大佬呀你唔好咁癡線啦 係mirror post又唔比討論ian 咁你想點呀?
衰嘅fc可以令粒星嘅價值降低
反之亦然呀
大把人因飯圈脫飯
唔想粒星D fans 走曬我諗fc D 人有責任聽下唔同聲音
大把細谷討論fans多過討論班仔啦
好得閒
Mon哂啲谷起哂底起埋ig
睇花姐谷精彩過睇mirror go
麻撚煩乜鳩都嘈
煩過李嘉欣

摺柒左個post佢啦,死返去tg圍爐啦
fc對個星固然重要
但fc admin你哋都要討論一餐真係好撚煩
啲so called重要嘢又要不斷翻兜
返tg grp慢慢自己嘈啦

個人都好鍾意爵屎
成班人同edan都感覺好玩得好正
好耐冇聽edan 彈唱
有好多個都無得出啲有得唱solo嘅job
想聽都無
同意 唔知點解濕鳩fans特別多
真係
一秒間同ASAP係charm 但始終唔係造星時睇表演果種feel
Fans 花生多過啲仔啦屌
花生無人嫌多
多啲嚟密啲手
爵屎見到連登讚佢地好似好開心
繼續吹奏下先
真心覺得你地幾團結 有時啲活動係由其他page帶
Page同page之間又會互相支持
好欣賞 啲gif同sticker又好笑
利申姜糖
個人都好鍾意爵屎
成班人同edan都感覺好玩得好正
好耐冇聽edan 彈唱
有好多個都無得出啲有得唱solo嘅job
想聽都無

唔係話踩anson lo,但商場show有獨唱環節可唔可以揾下其他人做
下佢有去架?
咪撚煩啦屌
咁商場show就係衡量fans人數多過實力嘅
但咁樣只會令無乜fans嘅仔無得曝光吸fans
唔係得閒上下tg grp水就吸到街外fans架
街外無人識佢地呀!
睇mirror係支持佢地定食花生呀屌
而家viu做嘅所有嘢都淨係keep到而家班fans
吸唔到新fans
但花姐好似唔覺有問題咁
班fans仲緊張過個經理人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞