[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(5)

1001 回覆
12 Like 10 Dislike
睇返啦都有野睇既
其實有播 但唔係個個跳都有播咁解
係咪想笑死人
你唔係覺得呢張好靚呀嘛?
算啦
應援物都係心機野
各花入各眼
依家係咪引左真身上水
其實有時係活動見到個個都揸住d大相機
支鏡又長到乜咁
以為好勁啦
但係點解so far我唔見有邊間fc影d相係特別靚
成日執色執到死人咁冇晒血色真係好咩
剩係睇fc?
有無睇埋偉大嘅攝影師啊
In攝影師we trust
咁陳卓賢個個燈箱都唔係fc出錢整
呢啲無話一定要fc先做得既

但都唔係特別靚
其實點解大家要咁harsh
好多fans 都係業餘唔係專業 寬容啲啦
啱啱search左黎睇
都幾ok
算係比較好
睇Edan IG story好似係飛機上面影
佢地去韓國去一日就翻黎?
唔係啦
都係討論下姐
Hi 大家好

我是 ALTON 的新FC Admin
第一次上連登,心情有D緊張

1)首先,我再次為百日宴有阻到人致歉,我們下次一定會注意一下。

2)新FC IG 相片問題
跟著就是我們新FC 的攝影問題,你們Po 的那一張,的確是一張黑圖呀
是我一時不小心upload 了,但是已經放到最後那一版,估不到也是被發現了!
而未來我會更注意上傳到 ig 及 ALTON 未來應援物的相片質素問題

而我亦不得不承認自己是沒有舊 Admin 的攝影及修圖技巧那麼好啊
所以你們會發現新 FC 是會借用很多其他 Fans 的相片。

3)我在舊 FC 的角色
我是有份參與舊 FC 群討論,而大部分應援物是我負責,我有製作少量以照片為本既應援物,亦有幫忙做設計

4)舊Admin 是一直也有付出很多,可能因為我比較前線,所以一些經常出席應援的蛋白粉會對我多D印象,但是我和舊admin 早在未正式有 FC 之前已經合作應援了(而我們一直也有明確的分工)

5)舊 Admin 離開,純粹是因為大家在運作一個 FC 方針上出現分歧而產生
而新舊 FC IG 風格上亦明顯不同,沒有其他因素

6)Lokman 那邊,我只是最初以一個小 Fans 的形式畫了一個卡通公仔而又被採用而已,對於他們的應援,我並不清楚。

因為我們剛成立,的確還有很多不足之處,如果做得唔夠好,希望大家多多包涵。

而這次是見越傳就越和事實不符,所以借用朋友 AC 回應一次(亦是最後一次回應)謝謝大家!
影相嚟講佢都算正常發揮
起碼冇po過咩炒車相
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞