[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(5)

1001 回覆
12 Like 10 Dislike
viutv D 演員紅唔起唔係冇原因
佢地冇藝員部去捧人
好撚心疼班仔,出道就黎5個月啦
歌紅唔到,節目紅唔到,人又紅少少紅唔曬
好撚心疼

依家有6個仔仔出左國,留守香港分隊點解直情靜左
唔係話我想chur爆D仔 但係咪可以做多少少野去宣傳呢?

睇Error個節目我唔覺得viu係「唔識」digital marketing lor ,因應民意補shot比肥仔呢下好好波,突顯到自己係貼地有聽民意,又有得係網上continue個話題
mirror go 完全係一個散收收節目零宣傳效益,唔做D野address 返觀眾要求,淨係識玩死我班仔迫佢地食蟲玩蟲跳樓(不過韓國編有機會有改善既睇班仔好次幾輕鬆enjoy 咁)

花姐死撚左去邊呀 聽完意見就走撚左去玩老公條蟲
想認真討論下係花姐垃圾領導之下
我地呢班經常被消費既fans 有冇D咩可以做去幫手宣傳下D仔
係呀比viu消費完都係繼續犯賤地想幫班仔手
BTW 之前出活動見過有姜濤手幅係要收錢係咪覺得你粒星高人一等姐?姜糖做野係咪一定要與眾不同啲姐?

真心好想知 個啲集資用左去邊
error都係笑左一首歌姐

咁事實error連ig 都識玩過mirror
濟哥每日幫佢地拍幾個story已經夠頂癮啦

mirror留守香港個啲得lokman開左live
唔係一半人去左韓國另一半人就放假架下嘛
佢去撚左食飯呀
食食食⋯攪撚死我班仔就屎都有得你食喇
講晒我想講嘅嘢 究竟有冇心搞男團㗎 其他地方搞男團一開始都唔紅㗎,有啲都係靠翻唱,靠平時日常練習,靠嗰啲放上網既小成本綜藝,大佬啊唔好話係電視播呀,擺上YouTube都會有人睇下啦mirror成團淨係上死mirror go 睇下啲紅團點樣紅啦
利申:見證住某團微博由4000/5000粉絲到宜家每個成員都7000萬粉絲
mirror個官方IG用黎擺架咋嘛
根本濟哥做經理人仲有潛質過花姐
error而家有濟哥跟 花姐又無跟隊去韓國
留喺香港又唔知做乜
攞份糧 一齊明正言順放假真心正
好葡萄人地有咁好既帶領團隊我班鏡仔咩都冇
即係有時都唔想追星追到怨氣咁大但睇住班仔咁樣搞真係冇咩討論空間 最多咪講下出event 唱歌好左差左
叫d傻閪咪撚再圍爐鳩叫啦,盲粉戇鳩閪真係害撚死班仔
屌你老母,錯就要認,打就企定啦

唱歌走撚晒音果d真係要大大力屌
跳舞鳩hea果d又係要屌,而家唔撚係要進步咁簡單
係要佢地行出嚟個個都勁撚到嚇撚死人呀
要未撚睇過佢地果d人都睇撚到呆撚左
佢地係要一擊即中,要draw attention
街外人唔撚識佢地,唔撚會知佢地有咩進步

宣傳係要疲勞式轟炸咁出post, 就算影佢地撩鼻屎都要出
總之煩撚到閪咁,係要一開IG, FB, 電視都要見到佢地
就算屌晒鬼都好,起碼coverage要夠,起碼唔柒睇都會知道佢地係邊個呀
你都一樣有stalk人姐
打和
KSB 好似要收
Keungson 真愛呀
mirror 收皮 Keungson 都未收啦
tfboys咪tfboys講到咁隱悔做乜鳩
咦 原來一直都係到mon post唔出聲 唔驚又比人屌呀?
fc啲人有時間mon post mon得咁貼
不如拎啲時間去執好條數先啦
唔好講到mon咁難聽 公開嘅平台得閒睇下都正常嘅
要屌嘅就留啲力 痛架嘛
咁幾時交代下集資詳情先?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞