[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(5)

1001 回覆
12 Like 10 Dislike
mirrorobservatory 我都有追
人地好有心做, D弱撚智姜糖又去攪鳩人
希望佢頂撚住, 繼續屌柒D戇鳩閪盲粉
北韓呀有咩都唔比人講
你要嘈交出去自己開post慢慢嘈啦 阻撚住哂
你既香港隊係指半隊mirror? 我講緊經理人留港湊error呀
無乜人想睇就唔洗出咩? 佢地始終係成員 都要做下野出黎宣傳
AK LM 都見得下人卦
乜你地都知咩叫阻撚住晒架
北韓呀呢度唔比講野架
要佢地公開係好嘅
但你地唔係以為係連登講下佢地就會公開呀?
鍵盤戰士以為係連登推下就做左野好正義?
定覺得做連登仔特別威?
連登ac公廁啦而家
討論其他野就話人fc狗但其實唔係個個都係鐘意ian囉屌
其實好多人都覺得根本2邊都煩撚過閪係搞就快撚啲搞掂壇野啦屌
做實事呀
煩撚過閪咪叫啲撚屌咪撚再提ianology 囉
唔理係邊個仔仔嘅fc
根本有集資過嘅就要公開支岀表嫁啦
點都要俾fans知道啲錢用咗去邊
因為啲錢唔係admins岀哂
唔講以為全部林婷老公
百日宴比咗成900蚊
屌你到而加都未update到嗰日啲相上mirror fb
Viutv係咪up相都嫌廢事?
錢就識賺 野就愈做愈少
去左商台宣傳ASAP未呀 上左叱吒榜未
唔上榜年尾頒獎禮都唔洗去啦
等下一首歌先? 點解要o徙左ASAP
心痛?
即刻睇下最有口齒既ian fc 條數

演唱會應援包收入$18000
支出$17559
搞成壇野賺得$441
成本$117 賣$120
開善堂呀喂
推撚爆佢啦屌你老母
其餘11個FC出嚟交代, 咪撚鳩縮呀
100個利是封$376
燈牌手幅運費$400
啲錢真係用得好著數呀!
有冇搵黃龍德audit架屌你
陳卓腎咁撚紅咁撚多fans 集資得咁少錢
淨係北韓都起碼2億啦
今次fc真係要讚好快手
虧損$7331無錢搵audi呀!
窮撚到閪咁, 唔怪得要手剪心心啦
你班仆街仲唔撚體諒人既, 真係陰鳩公
100個利是封$376都合理
運費$400就
每份賺3蚊咁醒嘅
同埋原來情人節個份禮物咁貴
有冇人知其他仔仔fc係咪都係蝕到咁
憑咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞