[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(5)

1001 回覆
12 Like 10 Dislike
咁幾時交代下ianology篇論文吹水先?
Ianology d野關我撚事咩 你估呢到個個都有入tg group咩
集資d野關我撚事咩 你估呢到個個都有入tg group咩
唔關你事就躝啦咪係到轉移視線 認真討論緊呀 有私怨自己私底下解決啦
實有廣告架!Fans幫佢地買㗎嘛,地鐵啊大電視啊陸續有嚟......姜生生日嚟緊又有啦~
又係你話我喺度mon po唔出聲而家又叫我走
好矛盾呀媽
其實點解唔直接開一個topic比ianology??? 日日都喺度討論呢個谷,講完冇幾耐又再提提完冇幾耐又再講,好鬼煩!!
討論啲fc就有見到
但討論ianology就唔多覺好似你咁講係咁見到喎絲打
講緊fc又拉返去ianology 到無撚野呀?
無人想知ianology 啲野呀
咪撚轉移視線啦
係咪12個fc夾埋唔想公開集資啲數呀
你係咪林婷老公 未轉ac
我係你柒左就潛啦
根本依家mirror就係冇野好值得討論
得一星期一集半個鐘MG
一星期出一個冇表演嘅慈善function
我想討論都冇料畀我討
FC花生就一地都係
唔討論FC討論咩?
定係要個post同mirror一齊靜同北韓一齊"提醒"大家淨係可以講班仔?
唔好撚同我講呢個post要討論mirror唔討論FC
這裡是連登
屌 笑撚死
左手右手一起慢動作
已經無睇3集Mirrorgo
成套野就住就住咁拍又剪到碎濕濕
重睇error遊都唔睇mirrorgo
烏溪沙呢幾集幾好睇
Mirror可以做撚到全部香港人都識先再笑啦
做乜呀 笑你做咩講到咁隱悔咋喎
都冇笑mirror 做咩姐你
Check下星座撚係咪又去左旅行
去左湊另外隊野呀
下晝個咩宣傳簽約儀式 全台出動 係無mirror

經理人有無跟去Furla 跟去機場呀?
留喺香港跟另一隊呀
可能睇下個活動有咩廣告商、kol出席 sell下佢幾個仔卦
Mirror呢?
聽人講好似無得matthoi真係任圍唔嬲
講緊fc集資完啲錢去哂邊呀
提ianology 把撚
一上嚟轉就移視線
ching 篇野比mirrorobservatory 貼左堂呀
但要filter 曬你D粗口笑死我
香港隊個邊無聲氣喎ching
同埋留低嗰幾個無乜人想睇啦
印象中FC集過好多次資,但次次再集資都係到呻冇錢 唔好比FC狗轉移視線,推到FC公開由首次集資到而家既收支表
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞