[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(5)

1001 回覆
12 Like 10 Dislike
其實public group黎
唔洗入都可以望到
想問下邊度有清晰少少嘅片睇?
出黎支持自己偶像都crazy
Tiger又rap唔到
睇fans段片
Fans 嗌佢段rap重大聲過佢rap
佢段rap本身已經怪
rap唔到外就仲fail
其實係團隊合作爆登
lokman跌左2盒野執得一盒執唔到第2盒
就放前去等下個centre 即係AK執生
成件事型到
仲有皮皮跌咗貼紙 lokman踩住去到後面搣返走
Tiger Alton都仲係表演到甩皮甩骨點吸引人鐘意mirror啊
frankie唱歌都有進步的
我諗公司應該比?
又有收錢 可能viu有份食水
歌喉唔講 2個都差
但跳舞tiger 好落力喎 一定好過alton
你講得啱 感覺會唔係幾好 始終係競爭對手
佢可以做既會比fans多
但個gp係公開 都應該有好多唔關事既人
唯有唔好講咁多宣傳 太深入既野 唔好俾人收料lor
Alton不嬲做開PT唔係第一日嘅事
始終要養家
Tiger今年畢業唔讀埋落去唔通叫人退學咩
我都想睇Frankie做演
不過VIU d劇真係好雞肋
一直都唔覺得Tiger除咗身高之外 有邊方面差得過姜濤
出活動跳舞又落力 一邊表演一邊同fans互動又夠自然
你話佢跳到甩皮甩骨 你唔話下Ian 郁兩下就當自己跳咗
Tiger除咗摺咗少少之外冇乜大問題囉
平心而論佢段rap本身都係又節奏急又難rap
佢除咗有時入得慢咗少少 佢都有努力過去rap呀
如果話姜濤可以單飛 咁我都覺得Tiger值得一捧
你攞姜濤同tiger黎比呀
平心而論 除左身高
我諗都仲有好多野可以比下
但各有千秋同吸引力
而且佢地而家係一team人黎
你咁樣比較又有咩意思

淨係討論performance
tiger可塑性係高既始終都細個
唔知係咪因為學業影響
令佢冇乜點練習
淨係呢句rap 難但都可以練呀 佢rap得唔好都講到變月經
講真兩句姐 入唔岩拍子咪練到岩囉
唔係話難入難處唱就可以馬虎了事

記得每次都係公開performance黎 已經係出左道既明星
普羅大眾唔係好似造星fans咁 可以容忍佢地未完美
所以希望成班鏡仔都一齊進步

btw 就算係之前好多人唔太鍾意既Stanley
都聽得出佢rap嗰幾句係stable 同好聽左
係呀
咁樣比較冇意思
每個仔都有唔同個人特色
希望佢地一齊進步啦
希望佢地一齊進步
同埋一齊吸多啲新粉
見到好多之前唔係大熱嘅成員多咗好多fans其實好開心!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞