[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(5)

1001 回覆
12 Like 10 Dislike
holic真心唔錯好有心 會搵埋啲衫嘅牌子
唔識用ig dm呀
求救
你外人咋
無得俾意見
抵佢泰國韓國都無份仲要搞咁大單野得罪完粉絲 係米又得罪埋班幕後
真係好癲
搵埋啲衫
佢地有得去泰國嘛
今次又得6個位 無法啦
俾下機會 孖jer皮

雖然我都想睇AK
Ianology
好想睇孖jer皮
唔係剩係得姜濤有私生 AL都有個神徒咁啱行行吓街咁啱手上有個自家製蘿蔔糕雖然帶咗出街幾個鐘唔知壞撚左未 咁啱撞到AL送左比AL,之後個幾日每日都撞到AL係咪喺個蘿蔔糕度落撚左降頭
其實係人都知連登呢班係ianology嘅人喇
成班怨婦咁 得唔到陳卓賢嘅寵幸
係到單單打打
講真果句 之前爭寵成件事已經柒 失寵摺埋個page仲柒 摺完仲係到吠就再柒上加柒
話人盲撐 呢到班連登仔咪又係盲撐ianology

利申 fcianology
見到佢地日日係度鬧真係覺得好煩
講啲野又無人明
個個都圍住你個ian轉咩
呢到個個都講得架啦
唔通我唔想知其他人啲野,又叫其他人唔好再講姜濤私生,唔好再講alton fc咩
北韓到上黎連登?
咁又唔係叫你唔講嘅
好心提你咪再做柒自己啫
唔好再討論mirror
講啲嘢又冇乜人明
個個都圍住你個mirror轉咩
講唔係問題 都麻煩言之有物
日日黎黎去去都係笑個咩jelly定唔知jenny
跟住奈唔奈就鬧下ian唔識keep fans
但又無cap圖又無料爆
根本講啲野都係你地圍內自己講自己笑
似圍爐多過討論囉
如果講其他意見都唔得
咁你地都一樣一言堂黎啫
我仲等緊fc果位 venus BB 出位發言總匯
要求fc 交代返集資收支係咪討論
解仲送得呢D野食 真係唔怕有人毒死班仔咩
#553 #496
仲有中間單單打打話ian成日黑面抵佢無得出鏡嗰啲 我唔覺係討論
呢啲言論都唔係今日先有
ian成日黑面無得出鏡唔係討論?
唔係討論緊佢點解咁少鏡頭?
你係咪陳卓賢忠粉定fc 忠粉呀咁嬲豬
呢條友先正 成日講到自己齋追AL咁,姜濤蘋果live嗰日佢有去 咪又係雜食
唔需要亂扣帽子啦
我唔係ian 忠粉 所以你地講集資嗰啲我雖然覺得無傷大雅,但因為無留意開所以我都唔評論
你地睇返自己啲言論到底係想笑人踩人定討論
基本上個個mirror post都有成堆留言係度鬧ian同佢個fc
你話ianology close嗰排都話,但而家無新料都keep住單單打打咗咁耐
放下啦施主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞