[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(5)

1001 回覆
12 Like 10 Dislike
想回應小小
首先我身為蛋白粉,我為百日宴個日阻到人道歉!
然後我想回應一下有關應援物同影相問題
首先應援物上,由成立fc以來,基本上所有野都係現時嘅新admin一手一腳係背後幫手做。
無論係燈牌、膠牌、應援包、卡通德仔牌等等(除咗手幅,燈箱),所以唔存在一換fc就應援物變左質量依個問題出現,因為所有野一直只有一個人做,就係而家嘅新admin。
除非有人覺得應援物一直都係咁差。
舊admin係有做野,咪就係負責打文出訂購事項同出長通告囉
每次出活動個位舊admin從來只會最遲出現然後扮野攝上去最前,唔該都無句,老奉要人幫佢排隊。
話屋企有急事唔得閒帶活動,原來講大話去左追韓星。

10月27日,舊admin前排企櫈影相,阻止過,唔理
12月21日演唱會,舊admin曾經想打尖比人趕返去後面
2月10日百日宴,你地口中既舊admin成個人企出走道阻住後面睇,阻止過,唔理
2月16日希慎 保多康曲奇義賣運動開售禮,舊admin企最前第一排,企高櫈影相,比人話仲要鬧返人轉頭 “ 係咁架啦,唔企高點影呀!”

我地無人趕過佢走,大家從來只係比意見,然後叫佢有咩就叫大家幫手,唔好一個人攬曬上身咁辛苦,可能大家語氣重左,但佢就cap啲唔cap啲,然後周圍唱人,咁就係正確?

第二,影相問題
fc影相會落水印,無水印嘅都係其他fans影完比我地,我地再repo,所以你上面個張圖,唔係fc影。
我地唔係話我地影相超靚,純粹想解釋一下。

如果你地話黑圖,其實舊admin都有出過黑圖,不過佢del左。
舊admin po過嘅黑圖

現時如果係fc影嘅相,會落水印

另外再次抱歉!因為百日宴現場太嘈可能當時人聽唔到,下次會注意!
呢張都有啲伏其實
知道,會改善,唔好意思🙇
Mirrorgo每次外景都冇tiger
佢係咪得罪監製呀
泰國有呀
Ian先係兩個都冇
係囉~ 明明上次偽韓國有佢
竟然真韓國冇左...不過真韓國有皮皮好開心
佢咁嘅樣 都無伏唔伏啦 係唔好睇同難睇嘅分別姐

佢講野黐脷筋 跳舞又甩beat 又唔勁

靚仔就見仁見智 不過我就覺得佢大細眼情況都幾明顯

仲有佢成日提佢好似好大隻咁

個陣睇造星見到佢話做健身教練

都心諗 膊頭又窄 個身又薄都做到

造星個陣大把人大隻過佢 都唔會好似佢咁Show off

隊中Stanley都大隻過佢 係體脂未必低過佢姐

個陣造星 叫Terry嘅呢個就真係大隻

而Alton真係最多叫鋼條 佢d肌肉都唔大

有冇諗過佢似徐嬌唔係因為瘦

係因為佢五官真係似

三、四年前健身 都係得增左磅3.5kg

張圖陰影要咁重先睇到佢d肌肉

佢大隻
終於有皮皮喇
皮皮好幸福,上次唔使俾人玩,真韓國又有得去。
不過佢MG出鏡率都好低
最深印象得返第一集比人呃的皮皮
都仲記得蛇王輝嘅
希望今次唔好比人cut走啦
仆街viu同我嘔返D人跳澳門塔條片出黎呀 跳左冇得出街勁慘
佢都換咗Admin咩?
學花姐話炒晒你班仆街就啱
冇集集追,原來冇播到笨豬跳
viu真係戇鳩鳩咁
想反映返一直支持同留意Alton應援
但相同應援物真係麻麻哋
尤其係相
明明alton好靚仔 但ig 同應援物張張相都選了唔靚的
如果唔係FC影 太樣衰的投稿可唔可以唔post呢?
唔係多相就好 FC就係要promote仔仔最好的一面
醜應援物最經典例子係揮春,12仔仔當中可說係最唔靚
咩樣
好掛住 大波純純兔賣魚蛇王輝
Alton lokman 應援物唔係同一款嘅咩
咁兩個都係新admin整?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞