[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(5)

1001 回覆
12 Like 10 Dislike
其實出道到而家四個月
好多鏡粉對某啲成員嘅偏見已經消除左
好多人有返自己嘅魅力 唔再比節目剪接剪到錯曬
見到大家都有進步都開心,團魂都慢慢出嚟

覺得大部份問題都唔係仔仔身上 係喺製作團隊有冇喺背後幫佢哋
不嬲屌都唔係屌啲仔係屌viu
屌你老尾你盲粉唔會去到咁既地步啊嘛
12個入面tiger擺明係尾果幾個,你吹到佢除左身高之外冇邊方面差過姜?

咁我話你知
樣差過 唱歌差過 跳舞差過 綜藝感差過 星味差過

跳舞你認真睇就知佢成日拍子唔啱
Rap有時入得慢咗少少?大佬唔係有時啦 次次佢rap都又甩又冇聲 幫佢搵夠藉口未啊?
唱歌難聽到核爆唔洗講 演唱會個表演真係聽到想死

佢都有努力過去rap? 你係星座撚啊?努力過就大哂?
12個邊個唔努力?
痴媽根

如果你係tiger真粉我真係覺得你咁樣係害左佢 我都鐘意佢地但係唔會係盲目吹捧
做得唔好就要指出 而唔係乜都話好

如果tiger keep住而家咁樣唔進步佢都係返去教拉丁算啦
隱形人,摺既人唔啱係娛樂圈發展
拎佢同姜b比真係笑死人
佢好過jeremy edan frankie哩啲中層既先算啦
更何況ak al ian lokman
ching 唔好勞氣, 咸魚青菜各有所愛
但佢地唔應該團內互相比較, 一致槍口對外先啱
盲粉唔該真係要醒下, 一味盲撐真係害死佢
出道4個月應該用線上藝人既標準去睇, 只係匿係隊友的庇護之下條路都唔會行得耐
依個真
應屌則屌 應讚就讚
係時候要推動成個團體向外而唔係大家圍內鬥爭
琴日fans都好high 氣氛好正
我睇到手都震埋
真係好好睇
希望下次去更旺既地方表演
唔係盲唔盲粉嘅問題 係根本你地係真正嘅fans 都冇接受過人地嘅意見
只係你地可以講佢地嘅缺點 好處 人地講就要起晒鋼?
任何一個團 都會有人拎隊友去比較 呢個係不爭嘅事實
係fans同佢地本人都需要接受嘅事實呀
如果你地話應該12個一齊進步 唔應該係互相比較
咁點解唔可以睇成喺大家身上學習 要睇成係比較?
姜濤除咗有星味 有台形 唱歌好少少 佢仲有咩特別?
成世人淨係用呢啲外在嘅野搵食 冇內涵?
你地真係講到咁偉大要12個一齊進步呢啲野
就唔會咁自私仲講話邊個邊個應該要退團呢啲說話啦
Ian仲係中層咩 佢冇進步都算啦 而家keep住退步
唔係呀
佢話Ian係高層呀
依家佢同tiger同lv炸
Stanley都好過佢 至少唱歌有進步
個人認為
高層: 姜b al ak lokman
中層: jeremy (好有潛力就上到高層) jer edan frankie
ian (就黎滑到低層)
低層: alton tiger stanley
Ian 琴日少咗勁多fans
可能大部分唔得閒啦下
jeremy 如果可以調整好心應絕對係top

中層其他人最主要係因為佢地最charm 既地方未必係跳唱,唔知mirror仲有冇機會比佢地發揮,jer 同edan 彈唱都好正,frankie一開口唱又係死但佢表演時上鏡
AGGER 世事都被你看透
jeremy 如果可以調整好心絕對係top

中層其他人最主要係因為佢地最charm 既地方未必係跳唱,唔知mirror仲有冇機會比佢地發揮,jer 同edan 彈唱都好正,frankie一開口唱又係死但佢表演時上鏡
因為姜濤先開始留意鏡仔
發現真係每個都好charm
想知你係睇邊方面

ansonlo唱歌都幾難聽

佢係the one唱個live 我聽左半首都唔知佢唱緊咩文

仲未計佢d音走曬 不過以台型黎講佢係幾好
根本好多人都係咁
好想聽jer同edan合唱呀
mirror go 有一次
雖然多左個 ian
認同 佢絕對不能solo唱歌 the one個次係災難級
不過一秒間asap一兩句未到接受唔到
跳舞吸引台型僅次於姜b
我覺得佢唱Trouble Maker最好聽戀愛達人都ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞