[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(5)

1001 回覆
12 Like 10 Dislike
你係真鬧定咩
佢好似係串緊樓上
根本一開始唔好講每個星期都live啦
都知唔會真係每個星期都得閒開
d live又無乜特別主題
花姐咁撚鳩屎都大把人吹奏啦屌
花姐好野
連登公廁黎架,好心有咩私怨就唔好擺上黎啦
爆人ig好似好撚威咁
戇鳩,家陣人地斬撚左你全家咩,得罪你到入骨呀?
追個星又要post人ig又盛
係唔撚妥佢就當面指撚住佢黎屌,追住佢塊閪黎插
唔係係到隔鳩住個mon大大聲吠
16/2 義賣曲奇
依個好呀 過左都繼續賣廣告
前幾日仲o係好多個mtr見到
咁不如諗下你地個撚個都認佢地好撚紅好撚天團
班商家佬點解唔撚搶住要佢地呀

要你教?憑咩
係咁撚勁就去viu做marketing,到時我就幫你含撚都得啊
其實每個禮拜出新野2-3日係我最低要求
成個禮拜得一集mirror go 真係好難討論落去

我低要求到你地facebook / instagram 播返12個仔造星時既表演(我諗花絮佢地都係唔會播....) 都得......
諗返去美國得兩集真係on9嘅極致
講起呢樣
mirror go肯播表演未
之前叫fans入去拍野明明錄左幾個表演又唔播
唔播都擺上youtube facebook咩都好
我想睇佢地新表演呀屌造星個d loop到爛啦
講緊吸fans呀
係調轉黎諗 講番根本
唔係靠自己既歌、戲、魅力引起注意 點會有廣告同show?
而唔係話無得出商場show就無得吸fans
佢地係街頭busking,仲有合宿果D片會好正
好可惜,唔知佢地點解要私下自J唔比我地睇
唔好比FC狗轉移視線,推到FC公開由首次集資到而家既收支表
btw印象中FC集過好多次資,但次次再集資都係到呻冇錢
屌玩撚大佢啦
逐個FC爆大鑊啦
成班傻閪,揸住雞毛當令箭
又杯鳩人,又爭寵,又私約
嘜撚都齊啦屌
最好玩撚巢成隊野,齊齊收皮,冇交嗌
仲要當中播埋啲咩當地人嘅訪問
Viutv幾時搞FC啊吊 而家嗰個FC都好似有問題,仲有啲以為自己大撚晒咁花姐之前又話宣布,宣條撚咩
點會搞呀
而家用fans club admin用得咁開心又唔駛出糧畀佢地
叫admin分百日宴檯又穩袋佢地$888 打埋工咁
基本上就係圍威喂 佢哋就好啦,集資啲錢都唔知係咪for啲唔使返工又唔使番學既人去追仔又可以追仔又有收入不過講多都冇用 啲人都係會話admins好野
即係如果你冇打個利申 我見到你話ianology唔好就話你一定係fc啲人 係咪可以咁?
咁我又話下你先 係人都知你係fc嘅人啦 見有人係講fc啲衰嘢就係度單單打打
你利申埋係咪即係代表你站係高地 唔係fc又唔係ianology嘅人?
咩邏輯嚟 一句係人都知連登呢班係ianology嘅人撻埋嚟 你都搞笑㗎喎
有啲人會話呢啲係批評唔係討論嚟
係咪因爲講好嘅嘢先等於討論
花姐收撚皮啦,成日係到沾沾以為自己金牌經理人
做監制識鳩做經理人咩,mirror都未攪撚掂又整隊error
仲要扮閪晒攪gag串鳩自己人

Mirror企穩陣腳就話任串唔嬲啫,問題而家大撚把人仲係識佢地老鼠,仲係邊撚個姜濤呀

Error出個節目就搶晒fo啦,mirror嘜撚都冇仲係食老本咋
D濕鳩fans企撚滿個商場又點,咪來來去去都係果班人
淨係識圍爐打飛機

出去公海睇下人地公司點捧新人啦,mirror 2019彈唔起就真係收撚皮喇,12個又唔撚係個個都咁標青,根本上個個都吹大左

紅得果一年半載,跟住收撚皮返去做dancer就真係柒到盡頭喇,屌你老母
總知講起viutv同花姐就會好撚燥
而加全港得一隊男團咁大把姐
都可以唔落力捧
淨係呢道都大把巴絲比咗大把意見出黎點先可以promote得好啲同埋令佢地多啲人識啦
皇帝唔急太監急係咪呢啲?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞