[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(5)

1001 回覆
12 Like 10 Dislike
都係呢幾日先留意呢個癲婆
叫親Venus 都係仆街無腦港女無誤
究竟你呢句會得罪幾多巴絲打
笑死
有冇人應佢嫁其實?
最好笑有人附和佢
IG都要學3個月喎 至少都港媽啦?
感覺姜谷都係半北韓
一有咩事就淨係諗住轉topic 唔可以討論
然後D”大粒D”既糖up 乜都實多D人撐 就算係有問題
搞到姜濤D fans 走得一個得一個
搞到冇晒癮 唔撚追了
唔撚追x2
唔撚追陳卓賢 x3
大部分仔仔都係吸粉既
班Fans負責將新舊粉趕走
真係好睇態度 成班追仔追到cls
陳卓賢無吸新粉 但有份趕舊粉囉
都有吸新嘅 吸撚埋啲痴線fans 西女人
冇嫁啦果班鬧人唔會覺得自己有錯,我唔妥你咪大大力屌你lor係咁嫁啦
就是原罪呀嘛
頭先追gp都睇到我反晒白眼 有姜糖提出叫人態度好啲 唔使咁冇禮貌 竟然有人話佢成日提出問題 究竟邊個先係最大問題
痴線㗎啲姜糖 而家人哋提點你仲覺得人哋害你 而家係怕你影響到姜濤本人 先叫作為姜濤嘅粉絲態度好啲啫
有啲姜糖話係因為oscar利用姜濤先會嬲 人哋唔入嚟我點會鬧佢
我想講 oscar個個gp都有入 但就淨係畀姜糖鬧 又唔見al edan啲粉絲喺個group到鬧oscar
睇唔睇得出啲姜濤粉絲同其他鏡仔粉絲嘅分別呀 ?!啲姜糖仲覺得自己冇問題

唔該有追post嘅姜濤admin們正視吓呢個問題
同埋唔好再講咩有呢啲事情發生就要互相提點 唔應該喺連登討論
有兩個姜糖就係喺gp到出聲提點人嘅時候畀其他姜糖圍攻 有個仲話因爲咁所以收到好多dm
所以互相提點係冇用 因為係唔會有其他姜糖接納佢哋嘅意見 一係就叫focus返落姜濤度 一係就叫唔好再討論啱定錯嘅問題 因為費事俾人 cap上連登 如果你哋係冇問題就唔會畀人cap唔會有人討論啦

不過打完一大輪嗰班姜糖就算睇到都唔會覺得自己有錯 所以唔加密 咁先可以畀多啲人睇到嗰啲姜糖嘅所作所為
姜濤真係多得嗰啲姜糖唔少呀
佢地有個好有趣嘅Theory
覺得只要係group focus 講姜濤only 就唔會比人鬧
個重點係你地係group講其他人咩?
重點係你地係group 用姜糖身分去唔尊重人呀
成日話人針對姜糖 真係唔知自己為姜濤招左幾多黑?
今日唔係平日? 點解仲有咁多fans 可以送船仲跟埋去澳門
睇完今集mirror go 喊左 Edan 真係好慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞