[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(5)

1001 回覆
12 Like 10 Dislike
Why not both ar 仔仔無活動咪食花生囉
其實係米應該搵啲唱歌都見得下人嘅仔仔去 係會好啲呢? 再比某幾個唱得麻麻嘅去solo 真係害死佢地 雖然有班死忠但都要繼續吸粉嘅
認真唔好再比佢地自暴其短 就算商場係指定要某幾個仔仔 其實合唱都仲掩飾到 solo可免則免啦 唔該
屌你老母 咁你收皮啦 唔撚討論mirror 咁你入黎做乜鳩啊
同意
但米你老母
咪呀
系你老母
佢係邊個
呢個可能係大會指定邊幾個去
不如AL努力D學唱歌......
我唔覺得keep到而家啲fans
花姐做野 on lun 99 食甜筒
啲人又當佢神咁拜 r爆頭
花姐好野!
咁其實佢地個個都要努力d學唱歌
開多個花生po你哋慢慢傾飽佢
我想留意返仔仔本身多啲
雖然某啲fc嘅行為都真係好閪好戇鳩
有啲新fans真係想入嚟傾mirror嘅見到全撚部都係講fc花生
都會冇咁想follow佢哋啦
我都真係有幾個frd走粉了
最好啲花生勁撚到隊野散柒埋,哩個post摺鳩左佢
而家啲所謂花生全撚部都係fc fc fc
你地啲小圈子內鬥無人想知啊屌你老母
當正fc就至高無上? 屌咪又係人一個咁大把
有幾巴鳩閉啊?
佢都係學返樓上姐
你望真啲
所以咪就係要靠電視台點樣幫佢地吸新粉lor
節目呀 劇呀 歌呀 social media呀
紅得起 就會有出面job
搵$都係靠依D

但依家係連o係自己台都無乜曝光
咪係,想睇下仔仔啫
你班fans煩撚到閪咁
Love & Peace啦屌你

學下人地爵屎啦
人地唔會嘈交,唔會煩撚到爵爺
最多笑鳩佢啫
Mtr 廣告 有見過mirror做嘉賓 但唔記得個廣告係講咩 正係記得有張學友
我諗係D客指定人選既
要唱幾多首應該都有定既
唱依D show好似好少唔solo 要合唱喎
同意啊 之前班仔好忙個排就迫佢地每個禮拜live 而家演唱會完左咁得閒又唔開 睇唔透
而家佢地無廣告無show咩
你班仔出得道一排,你地唔撚係預期佢地爆紅到街知巷聞下話
真係當自己香港男子天團啊?
屌 唔講都唔記得曾經個個星期live
但唔食住個勢 就只會一路衰落唔係要人教掛
教佢都唔聽有鬼用
花姐金句:我有睇你地意見

真係多L謝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞