True wireless 真無線耳機討論(23)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
想方便入隻真無線用
會拎黎gym/跑步
試左Jabra 65t貪佢通話好似ok
但聲好似比本身隻plantronics藍芽仲差啲咁
想問下有冇其他建議?
想要size 細的, 對音質要求唔高

tw1 plus 係咪好選擇
用緊qcy,跌左幾次花晒都唔心痛
ching 明智
cp值之王,粗用一流
出街先用第隻
用緊jabra elite sport 2 睇片聽歌無delay, 但打pubg 就會有0.幾秒delay
煲完都蒙呀?
nt01係屋企用iphone連反而無斷
本身咩手機先
妖風本身蒙
你隻耳未聽過好嘢姊
你自己聽下senn pxc550 / B&W PX /p5
雖然咁比唔公平,但係senn tw 人聲差係事實
係會好少少,不過都算係人聲後同蒙。
or M2
部份spec 同模一樣
唔等於完全一樣
你試過?
收啦 lets go audio 打手
jabra 散貨場
蒙耳陳
講錯嘢 兜唔到,就只係識老作同人身攻擊嘅廢柴
收啦,隻master dynamic 留翻比你地鋪頭慢慢嘆
用sony xzs
你過去letsgo 努力試下揾唔搵到我law
好彩無買,差d引唔住鳩沖
大型家電量販店有既話用指定卡先減5%,然後外國人再免8%稅,我計過係1200到

係要睇下值唔值用多200幾蚊買個本地售後保障
一般true wireless都係整唔見或者直接跌爛居多,已經唔係保養範圍內

利伸 如果上次旅行BICCAM有貨既話已經買左
如果只係TW 嚟個product range佢係算係咁ka la..
唔趕就等下先啦
T5 有aptx hd 又只係$1600左右,希望佢更好聲
agree
不過最想係可以試左先
大阪 東京既話實有得你試,就算冇貨都會有demo放出黎

佢地個網甚至可以睇埋存貨同埋邊間會有得試
有貨既話可以予約定,不過最多hold到半日咁上下
想買隻真無線 重bass budget大約1000-1200左右
想問下有咩選擇
上網睇多數都推介airpods, 但搵極都搵唔到重bass既選擇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞