True wireless 真無線耳機討論(23)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
Ching, 呢隻好聲?點解唔用既
有冇師兄知道邊度依家有得買senn TW?
清你可以買2隻
一隻bose做gym用,得罪講句做gym唔用bose唔通用JBL UA咩

塔地鐵買隻500-600新bt5.0既試左youtube唔delay is ok.
千幾蚊唔係bose就e8
兩對嘢嘅水貨都唔貴
反而千蚊樓下BT5.0仲更加多嘢揀
如果得閒就試晒佢,最緊要聲啱自己
soul st-xs 2 528 入手
Where buy
正常唔難聽但唔知叫唔叫好聲 冇其他對比
諗落好似airpods 方便啲先想放
Thanks bro
個款真係幾靚 我都因為咁而買同埋戴落舒服
如果筆直$1000+-500,想買類似Plantronic backbeat fit 3100 既掛耳式真無線耳機,會有咩選擇?
唔會考慮普通入耳式,因為本身油耳+多汗,正常耳機會好容易甩出嚟。
但睇好多comment 話plantronic 3100 會容易斷線收音又差音質亦差,於是好卻步
Xt-xs2如何
見評價好似唔錯
Ching可以睇下Eoz Air同JLab Epic Air Elite?
第1年出true wireless就用一樣好清楚咩地獄
但係我未戴過,唔知舒唔舒服
平時入耳都唔啱我
你係咪喺門市買?
65t 都得, active應該得

你試下reset 65T再connect過
link pls
唔理人聲 Senn會好d
傻仔,我一直都係講senn人聲唔得
重樂器鼓聲Senn表現好D, 因為bass夠實

你幾時去letsgo 搵我呀,快d去啦傻仔
做sales做到你嚟D諗埋一邊,講嘢又偏激
仲要話變口風就變嘅
上個post仲狂推senn
人地出片話電有問題要買行貨,話人盲反
之後幾日就叫人唔好買senn,等第2代
你老闆發現senn多問題,唔賣啦?🤭
唔該晒打手妖風回答
嚟度得你1個係sale打手
唔賣得senn又冇mw07賣唔敢出聲啦
收啦
2019仲推隻賣2800 bt4.2 既mw07比人
屌你星際三摟二手舖收$800炸

senn 明知出第二代,我就唔會推第一代
無你咁狼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞