True wireless 真無線耳機討論(23)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
新手啱啱入手買咗Sennheiser MTW
開心使用中
配對final黑色耳膠仲正
我都係啱啱買 但係咁斷線
係咪重複no connection/connected
新手啱啱入手買咗Sennheiser MTW
開心使用中
我都係啱啱買 但係咁斷線
係咁重複no connection/connected
請問邊到有?
之前到到都賣晒
邊度有得賣㗎
我真係完全唔識音響嘢
我未試過拎出街用呀,我真係今晚先入手
聽日試完話你知
我星期六喺豐澤online store買,今日送貨
我已經係屋企試
都斷最長連到一分鐘 中途仲要lag下lag下
xt xs2入左手 五百幾真係幾抵玩 人聲ok 隔音ok不過一分錢 一分貨 冇降躁 冇咁多功能
開埋airplane mode先好啲啲 無完全disconnect
但都係lag下lag下聽日又要拎去代理睇
如果入手水貨e8係邊間門市買好
見到上面有巴打話上網800就屌到
人地用e12 打過黎
勁嘈雜音好多電子聲 好難聽到人聲
正常?
問阿媽借電話試下先,可能電話唔掂
拎部古代dap用籃牙....
iphone 同 samsung 試過冇事就算啦

我note9
ching 有遠見
今年walkman 40th 週年
一定出D又平又抵玩
裝UAPP或者Neutron
THX 巴打, 試下先
留定錢待J
依家冇乜支援BT5.0又支援aptX嘅player
ibasso DX200下一代DX220會轉用5.0不過應該唔平
不過正常嚟講電話啲高通s845/855 SoC運算能力高過player啲A53八核好多,加上內置空間多數都用ufs 2以上又比啲player快好多
用啱app播一定好聲過用player播
極速睇左少少review , 應該都係試下 uapp 先
UAPP介面好啲
同埋我個人覺得佢解FLAC啲聲好過Neutron
同埋佢可以用埋Tidal
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞