True wireless 真無線耳機討論(23)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
同代理買
只係搏一搏但係都唔錯
旺角行街冇斷但係通話都係唔得
呢隻用qcc3026算底玩
聲音好想試下
希望代理快D落舖賣
星際有現貨好似

邊層先
Mu$ic cafe 見過有冇得試唔知

真係希望有隻可以通話清同8hrs + 同埋最重要唔係AirPod 個樣

感謝真用家報料分享,聽日試下先
feversound yt 條友話要煲翻百令個鐘
依個唔清楚我之前只係用Sabbat E12 未用過高級野
但係聽Apple music 同睇Amazon prime video 人聲清咗
但係我個人覺得E12 已經唔錯但係我老婆想要我隻E12 先買McGee 試下
E12 最正係有type c 同無線人充
McGee 仲係用micro
暫時睇中xt-xs2
同價位仲有無邊款正又用新chips
Xt-xs2 邊到有寫用 qcc3026 chip?
B&O Play BeoPlay E8
sennheiser momentum true wireless
要係尼2隻選1隻
邊隻比較好
會跑步用
想像唔到D汗醃落隻2000蚊耳機度
跑步用D 500-600 有ipx7個D啦
bt 4.2同bt 5.0 會唔會差好遠

諗緊sennheiser 定mw07 好
我上網隻jlab Jbuds air 講到好勁
巴打們點睇
但我未見香港有
音質唔係差好遠,但係穩定性差幾條街
電量一樣既話現時大部份5.0都可以用耐少少
如果用qcc3026既chip,可用時間大部份都可以double 4.2
早兩日行星際又搵唔到有得試sennheiser
mobile01 d 打手網
想搵隻連線搵定+收音清晰嘅tw耳機,音質方面中中間間就夠
各位清有咩好推介
定還是係疊埋心水用AirPods好過
Airpods for sure
喺衛訊買 衛訊有得試
聽你地咁樣講講下,有興趣玩e8,容唔容易甩?
琴日行過見到e8 水貨大約1300
食水咁深
1300都貴?巴打邊到買平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞