True wireless 真無線耳機討論(23)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
請問有冇play pause next previous 制喺個耳機到?
我用開ATH有啲興趣,Ching可以唔可以講多啲,平時睇YouTube Netflix會唔會delay,同埋會唔會成日斷
YouTube 肯定有,Netflix我未試過,可以聽日試下,我住天水圍,返工返牛頭角,用左三日零斷,但有試過窒,巴打有咩想我試可以出聲,我明日試完包膠
youtube 用住m.youtube 先啦
傾電話點?
原來soul 都係大昌行...
但係周街都698喎 ching
Delay得嚴唔嚴重,同埋啲電倒唔倒水,感謝分享
有冇推介
想問200蚊樓下有咩選擇
SSP $598
巴打們 想問下聽開pop music同電音嘅話 X12 Pro 好定 E12 Pro 好?
依家通話收音最好係咪jabra elite 65t?
之前用過藍芽耳機 人地成日話聽唔到我講野...
定係掛頸果d 有個收音咪好d?
qcy
x12 跟 airpod
e12 跟 senn 調音

e12 啦
請教下,咩係m.YouTube ?
m.youtube.com
網頁版 youtube

有機會唔 delay
聲音表現點?
都係delay ,不過由佢,我響街睇唔睇youtube無所謂
有冇爸打可借衛訊會員? 想買active 65t 有折
Thx!!!

https://t.me/aabb96
YouTube的話de到錯哂咀型,基本上你會即關,Netflix 我剛剛試左,我唔覺有delay,電量就要再試,尋日我天水圍出牛頭角然後放返落盒,放工再牛頭角塞左陣車返天水圍再等左女友十五分鐘係完全ok,而家個盒都仲三盞白燈,我諗唔算倒水?
我自己係好滿意,但要留意,我本身基乎唔在乎bass, 所以如果鐘意bass應該可以揀其他,分析力我覺得滿意,人聲係鐵三角一貫風格,聽女聲好舒服,音場表現亦比過往我買嚟跑步嘅jaybird freedom 同 嗰對唔記得b 乜鬼好
有無邊款2000 左右
左右可以獨立運作,即係唔一定戴左/右先用到,唔戴是但一邊都用到
唔擔心聽歌質素
睇片唔好delay ,講電話ok 就得
用iPhone
nt01ax完全無貨
同我一樣 女聲人聲行先 巴打係邊買同幾錢?
上豐擇網睇下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞