True wireless 真無線耳機討論(23)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
見到好多鬼仔屌 neutron 個ui好7
iphone x la wor
兩樣之一有問題
試下第二部電話先,都係咁新買就即刻拎去買嗰間鋪換換
好 唔該你
跑步出街兩用 求帶得穩 音質唔差

Senn啱唔啱跑步 定65t或Jaybird Run好
Nt01ax好似幾多人讚 跑步/ gym啱啱啱?
有d 想衝mpow T5, 59.99 usd 用qcc 3026行aptx, 但睇d feedback 話好似android 9 唔support, nt01ax 又係咁既情況, 唔知係咪關晶片事, 佢間公司係香港, 真係想上佢office 睇下有無demo, 但而家香港都好似無得賣, 得aliexpress 同美森有得賣
官網見到JLab Epic Air 同 Amps Air 2.0 有減價,想問下師兄對呢兩隻有咩評價
amps air 2我唔清楚
不過2019年啦
唔好買BT4.1既JLab Epic Air啦
an9連AAC就肯定有問題,我部nokia 8.1就係咁唔知關邊樣事,APTX我就得一隻掛頸藍牙,佢係連到APTX的,但其他得唔得就唔知
唔知有冇心理作用,我舊機藍牙4.2>連APTX冇乜感覺,依家5.0連APTX>OK好靚WO,我結論係,有5.0就一定買5.0
大家如果用iphone x就唔好買senn
佢會係咁disconnect connect
試咗係iphonex嘅問題
到時到侯屈你買airpod 2.0
其實價錢點解差咁遠
528 598 628 688都有
良心同無良心 既分別
睇price就見到有一大堆細鋪合謀定價 特登推高個價賣
你落去舖問佢哋全部正價減一百,只要你開口問,senn tw 都係
我都上星期入左手 開心使用中 係smartone門市買 仲有85折

配左對comply audio pro黑色耳綿

無之前提過既漏電情況
下 2499 85折
walk in ok?
豐擇標$598似公價, 628, 688果d係想食第一浸水! 528就擺明係良心價!
又係巴打你我用nokia 8.1 就係support, SBC, APTX, APTX HD 同LDAC, 我之前有ath-crk7tw同trn 藍芽線, 都support, ldac 我專登去左sony pro shop 試左條ldac 藍芽線係行到ldac, 偏偏就係唔support aac, 所以我要買隻起碼support aptx 既耳機, 行sbc 幾靚調音都無用
我淘左FIIO BTR3,未到手...掛頸條APTX放左俾人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞