True wireless 真無線耳機討論(23)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
原來你都係TRN藍牙線...我掛頸果條就係講佢,你同我D情況真係好鬼似..
我都係iphone X + Senn,12月用到宜家極少斷,起碼幾日先斷一次。

係唔係你電話個藍芽有事
唔知wo 我拎去間舖俾個sales 佢拎佢部iphonex 試都係咁
fiio btr3 係咪耳擴黎? 咪都係要lun 住條線? 我覺得要音質齋聽歌就用返有線就算, 平時出街貪方便就係true wireless
Earin m-2 有冇評價?
係呀藍牙耳擴,因為佢可以插USB做擴都得咪試下,我又有玩下D多單headphone,不過要求唔算好高,平時都係65T多..只係唔生性連唔到AAC...話說NOKIA 8.1有更新不過我未收到
用緊iphone等airport2定b&o e8好
我就上日本Amazon買嘅,700yen就有
香港我見過DMA有,不過貴啲要1舊水港紙
同埋DMA得S size,我個人就覺得ss size最舒服最貼耳
咁都抵玩, 我就用有隻樂之邦mu2 mini dac, nokia 8.1 直插3.5mm d 音質真係。。。
題外話, v2.590? 我岩岩check 有ota 喎, 希望可以fix 到aac 啦
唔通新果批貨唔同d
樂之邦我有MU1,過年前入左南彊第4代
我淨係想買一隻傾電話一流,又可以降躁音既耳機 有無推薦
睇左幾頁 聽歌/運動既比較多既

筆直一千內
見到深水埗電子特賣場e12賣4百頭,想問下佢係咪水貨嚟?有冇巴打係入面買過?
Jabra active 係咪講電話垃圾
有冇巴打知邊到有Nuarl NT01AX現貨
日本都冇貨
想知NT01AX講唔講到電話,大概有冇Jabra Elite sport 咁上下?
點為之講到
我講野人地聽到,人地講野我聽到算唔算
利申:唔係串,淨係用過qcy同nt01ax,唔知你地講唔到係點
佢地要地鐵清楚既級數
仆街Sorry冇追開post冇留意
請教一下 有冇邊隻音質好 通話又正常聽聞senn通話垃圾
差D想買
見頭1頁有介紹到 又1千左右
地鐵咁撚嘈真係好難講到電話
連登仔標準
特別鍾意企係門口兩邊位既人 根據嘈撚到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞