True wireless 真無線耳機討論(23)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
睇落都幾肥實肉厚咁bor...

https://youtu.be/YJOyWoaFQ1Y
用an機斷,用iphone一d事都無
本身諗住等xz4出先換手機,唔知係an機問題定本身部機問題,係屋企聽幾順一出街就唔多掂
係屋企我本身隻SONY WF1000X都冇事
一出街特別係燈位附近咪一樣斷到仆街

所以唔好再自己呃自己,去做應該要做既野啦
拎頭戴式同入耳式比
咁比法過萬嘅cm都唔夠嚟
所以都係嗰句:妖風你收皮啦on9仔
唔好聽佢講啦,佢點會知會好少少呀,佢都冇擁有過senn,佢啲意見純粹鳩噏,冇用過又點會畀到用家意見?
真用家答你煲返廿個鐘,eq都唔洗校,完全兩個世界嚟
其實你都好鍾意兜
咁樣都叫2個世界
1條同2條𨳊毛嘅分別
kilpsch又冇隻又要吹泰T5
senn又冇隻又話人聲蒙
都唔知佢聽過人地D調音味
我都費事吹
你慢慢嘆master dynamic d 底噪
我等aviot 同 nt01ax 玩好過
有新買新
講咁多廢話,攞對senn出嚟睇下先啦
senn tw 人聲表現係差
而且都唔係我1個人嘅comment
你咪繼續係自己個世界law
有新買新真係有錢
我都係之前買咗對UM Mentor 公模加 DX200 諗住退燒算
但買咗senn之後少咗用呢set嘢好多
Tw真係好方便
我用qcy聽新城
我玩headset果時你都唔知出世未
upload張相當係你嘅
就算比你買齊晒又如何?
你隻咁低要求,是9但買隻都得啦你

T5 都叫吹
TW 有aptx hd 有幾多有? 差個4個月 ,唔趕用點解唔等埋試先再買?
個個都好似你咁on撚9,要買左隻headset先試咁弱智咩
收啦
聽電台1隻
聽classic 1隻
聽pop 1隻
聽heavy metal 又1隻。。。?
嘩,好叻叻豬呀
我之前有對qcy t1 pro 音質係好但得4.2做gym跑步郁頭會斷到仆街
所以就的起心肝買對頂級tw算
拎套架餐做gym真係重皮,啲單晶銅線因為同金銀混編有汗就易氧化到仆街
你咪繼續活你以為岩嘅世界law
冇人阻你
你自己坐響let go audio 門口嘆master dyn andymic d 斷線啦

記住賣多D jabra
傻仔,你繼續幻想law
記得去letsgo 搵我呀
So do you. On9仔
唔好意思, 想問下, 呢3隻入面邊隻BASS比較突出? 同價位有冇其他BASS 選擇呢? thanks
要bass 突出一定係Bose, 但要留意可fit 耳型,建議你試試Bose 先
姐係1200價位左右, Bose Soundsport Free 呢隻?
唔該哂巴打, 我搵日去試
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞