True wireless 真無線耳機討論(23)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
1000蚊用qcc3026 下個月大把啦
等多陣
有咩牌子?我留意下先
https://www.xmpow.com/mpow-t5-true-wireless-earbuds-ipx7-waterproof-bluetooth-earbuds-wireless-headphones-for-cell-phones-with-qualcomm-aptx-and-aac-42hrs-playtime-cvc8-0-noise-canceling-mic-leather-charging-case.html

Lastest Qualcomm Chip: Thanks to Qualcomm's 3026 chip, Mpow T5 Truly Wireless Earbuds adopt Bluetooth 5.0, supporting a variety of decodable formats: APTX, and AAC, providing deep bass and clear treble. The built-in Mic supports CVC8.0 that is much advanced than others in the market, offering enjoyable phone calls of higher quality

港牌MPOW
除咗紅綠燈有斷線問題外, 搭車(巴士/MTR)行街有冇問題?
暫時都係我上面講既十字路口會窒窒下之外都冇事
其實十字路口雖然都係窒,但係已經好過我之前隻罪大
起碼未去到要收返入個盒到重新連過線先
搭車以前用罪大都冇事,呢隻都一樣
但係行街斷既頻率以我用左一日睇係低過罪大好多
暫時都係大型既十字路口先會斷下斷下,中至小型燈位係OK既

不過因為呢隻兩邊都可以做主機既關係所以斷/窒既話係會兩邊一齊黎

其實都希望有其他買左NT01AX既巴打可以幫手測試下,始終我以前用開既WF1000X係最地獄既
通話質素如何?
只可以講好過罪大,但係又一定唔及AirPods
起碼唔洗再係巴士地鐵大大聲咁喂對方先聽到
其實IPX7 耳機可唔可以帶黎沖涼? 硬係形住會壞咁
我有帶隻jabra elite sport黎沖涼, 非常好用
熱水會唔會唔work?
邊到仲有NT-01ax現貨
咪話左好好用囉
防水功能會唔會有壽命
起碼我用左年幾都無野, 你怕咪唔好用....
買左ath ckr7tw
How
呢隻咪淘寶瘋米...乜係香港牌子?
好多牌子都香港架啦
數人民幣咩
我等緊漫步者果堆,因為我要有環境音
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞