True wireless 真無線耳機討論(23)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
街都缺貨左成兩個星期
尋日去開星際買耳棉望過幾間唔係DEMO就係吉盒

iOS唔清楚,要等埋我個friend先答到你
不過呢隻係冇專用Connection App, 要係電話設定度pairing L/R

隔音用耳膠就麻麻,我轉左用棉就好左
不過低頻同時都會強左,睇你鍾唔鍾意喇
隻senn右邊冇燈 連唔到 係咪壞左
#metoo女毒 ching喺邊買?
我響星際買,2100
星際,間嘢響轉角位,賣好多電子產品,喇叭之類,無記錯對住間二手相機店
佢有得試咖,兩位巴打試左先
岩岩買左隻65t active, 想問下係咪連唔到落macbook
有冇巴打試過?
airpods
淘寶發現有平價耳綿賣了,我都入左3對,65T可以完美使用,仲舒服過comply對我黎講,因為細粒D...大家留意返
你地幾耐換一次耳棉
之用對shure215我無換過 痴左好多耳屎
而家無線用耳膠個隔音我又幾滿意 唔差耳綿好多
都係pair 左邊自動pair哂兩邊
一開盒就連到
依家用緊bose
聲同connection好滿意,但係真係零隔音
有無bose聲又隔音好既選擇
Sennheiser MOMENTUM True Wireless 同Master & Dynamic MW07 True Wireless 比較邊隻好D? 著重樂器,鼓聲
想問下nt01ax邊度有得試同買?
玩535試過三個月先換一粒
係除左粒野好油之外都冇咩特別
之後嫌煩改用耳膠
到上一隻true wireless都係用耳膠,不過個隻有noise cancelling

而家轉左NT01AX因為冇noise cancelling所以隔音唔係咁理想所以用返棉

巴打有冇咩隔到下音既true wireess耳膠推薦下
用爛左pack棉應該都會轉返膠,因為一pack實在太撚貴
上代理啦,唔使推啦
而家等緊aviot喎

鴻圖道呢個?
等master dynamic打手妖風答你
重有隻ATH-CKR7TW
大連排道...
聽女聲j pop sennheiser 定 e8 好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞