True wireless 真無線耳機討論(23)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
ching 勁
頭先係星際3樓 到見到nt01ax
點解你地講到絕曬版咁
吉盒 ?
同代理買,第一手貨源
Soul St xs 2代 音質同連線 掂唔掂?
網上面好似好少資料咁
有youtuber 打手開左箱啦
想問點樣set聽電話用返TW聽
我每次聽都要轉人手返返
用緊iphone
General~Accessibility~Call Audio Routing~Bluetooth Headset
NT01AX 始終都係不敵等紅綠燈位
等轉燈途中都會兩邊一齊窒窒下
同我之前隻罪大比分別就係唔係兩邊輪住黎斷囉

至於其他情景暫時都冇斷線問題
另外我想知冇專用App既true wireless點先可以知道或者選擇部機係行aptx定aac?
E8 放入盒嗰時唔小心跌咗落地下(地板), 一跌之後有痕仲要無咗聲
其實跌一跌就壞正唔正常
自己唔係幾expect佢會一跌就壞 人地啲airpod同jaybird再高啲跌都未壞 所以有啲唔gur

利申 用咗2個月 一唔聽就擺入盒無撞過好錫住用 唔係話自己無責任
算啦,最緊要個人冇事,買qcy玩住先啦
竟然係咁, 邊頭燈位咁猛?
anyway 唔該曬巴打真實既親身報告
佐敦十字路口
不過之前去日本用罪大同樣係燈位都冇斷
唔係跌鳩左單邊都唔會換

日本review都冇特別提呢個問題
應該係香港環境寧舍奇鳩怪
我想問下jabra active65t apps顯示有更新 但一直更新唔到 download data keep住同一個位 話將耳機入返盒但都無download顯示 咩情況
睇嚟响香港想唔斷真係無可能
三叔成日都做d得自己野用到但又垃圾嘅嘢
好好啦bo
developer 入面會睇到
如果坐電車經過HSBC總行附近果時都會完全斷線
本身用緊nt 01 , 覺得聲幾好,但斷線真係斷到屌出聲,路口旺區實死,聽到上面巴打話新款01都係咁,真係sad 左 ,成日放左入照播歌本身都想換,如果想要聲人聲 , 大家有冇咩推介? budget 2000 都ok .
放入左盒
你樓上試咗NT01AX 幾好
見佢話路口都會斷, 我唔想再中伏
講真,依家冇一隻會完全唔斷。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞