True wireless 真無線耳機討論(23)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
呢個post好似無咩人用MW07
btw想問 想要隔音同音質都好嘅有咩選擇
唔要sennthank you
budget within 3000都okay
mw07 啦,可以去letsgo audio 講下價有 驚喜
得bt4.2

琴日入手呢個

Utube 冇乜delay

D 聲都幾好
通話質素黎講,mw07 定 active 65t
爭成千銀,睇香港人試ACTIVE 65T,但無乜片關於MW07
2019年啦,唔好再推啲BT4.2既野啦,好唔好?
你音質再高,收唔撚到訊號/易斷都係無Q用

人地話唔要senn
唔介意連綫
得wm07推介
大家唔好信外國有關易唔易斷線既review
要記得香港既密度係人地幾倍
係美加可能用4.1都唔會有太多干擾
但係你試下用4.1落旺角走轉,保証斷到你發脾氣
我都覺得係,所以香港係咪prefer active 65T 好啲,如果mw07同佢比
最後決定買 Soul St-Xs2 / active 65t
邊隻傾電話係清晰同埋無沙沙聲
我都睇中咗呢隻 一千蚊有qcc3026
師兄用咗幾日可唔可以分享多啲,傾電話對方聽得清唔清楚?人多地方會唔會斷線?隔音接唔接受到?

代理有無得試咗先買?Thanks
繼續等~~~ 唔知幾時先有公司出到可以滿足我以下要求既tws
1.) usb-c
2.) TWS+ (好似即係一定係BT5.0有埋aptx)
3.) multi-mic cvc
4.) 3圍長寬高其中一面夠薄,放得入褲袋

5.) wireless charging (optional)
其實5.0 係香港都可以斷到發脾4
除左ver問題,更重要係天線設計
NT01AX 已經差唔多啦
仲推nt01ax

aviot 啦
你冇得賣NT01AX 定佢有咩問題先?
NT01AX盒59.1x42x34.2mm行microUSB
Mavin Air-X盒55x45x20mm行microUSB

i need usb-c....我已經換撚曬d線,keyboard都係usb-c
依家唯獨係要用usb-c to microUSB adapter去充對tws
TE-D01a唔係qcc3001,無TWS+咩?

睇圖我以為係type C
有師兄入左手,你問佢啦
yes, 不過以為你目的係要aptx + 5.0

妖風ching 我幫你散左幾隻wm07啦(原價),打和啦ok?
Mavin air-x 各方面都好好 點解香港無得賣
我唔需要散貨wo,所以你冇過我咩
any肥, 你講個隻有咩特別?
TWS+?
冇特別...拎過日本冠軍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞