True wireless 真無線耳機討論(23)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
有冇iPhone 撚又用緊senn??
想問下質素如何

想搵隻隔音-》睇片〉通話的耳機好難
Ching 你試下pair 多次,睇嚟似係MW07 個connectivity 比較弱,之前响D shop 玩過,唔知係我手臭試機都有dropout
都會,我用xs max 同s8都有分別,max 响旺角明顯dropout 少D
隔音senn 無E8咁好,可能係帶得無咁入
睇片senn delay 唔大我收貨(其實好睇app)
通話就一般啦,、嘈嘅地方又係背景聲清過你把聲
Thanks

我上個星期搵AX都有一間疑似想水我同佢清NT01死貨
佢同我講兩隻只係得電量上既分別,但係另一隻就貴一倍咁話
定力少D真係會落佢搭
想放ath crk7tw
唔啱耳形 日水 1月BIC買
想放1200
有興趣pm
https://t.me/lihkgaimer
想買無線耳機
最近係YT見到介紹JLab JBuds Air
好似唔錯 但香港無得賣
要點入手?
omg
aviot 真無線 點睇
2月 出一款 賣價千幾
邊個位 等我又去try下
請問依家有邊款耳機係唔會有delay?
IPHONE X用緊SENN
隔音幾好 我有時行落街要開番佢個環境聲MODE先敢行
睇片就我平時睇開YOUTUBE APP同BILIBILI APP都冇乜DELAY
我個人體感係對到口型
通話就........完全係垃撚圾 為通話勸你留意第隻/AIRPODS
用左sennheiser 一個月 音質唔洗多講一定唔差
Delay 就唔覺 平時聽歌同睇片都無乜delay
但最撚大問題就係漏電,一定要日日叉
試過唔叉一日,第日無用過都會自動chur哂個盒啲電
然後個耳機會自動連落手機,要靠手機disconnect佢或者長按耳機黎disconnect
所以佢話4+8小時電量真係得啖笑
https://youtu.be/tHflzmhVCQc

鬼佬己經出左 1.0 vs 2.0 評測
放二手啦
所以我極速放左
同埋等Senn唔用nfmi ,博佢用高通D新方案先再入手
明智之選
我冇事喎
試過用完差唔多一次電之後第二日都冇再差照用埋
快啲拎去代理
都係嗰句,用耳棉啦
咁可能係我個隻有問題
搵日拎去整先,唔該爸打
通話就搭地鐵企嘅話對方基本係聽唔到嘅
環境聲嘈加亂senn基本收唔到音
Check下放落盒噠一下嗰陣喺電話到對嘢係咪即刻斷線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞