True wireless 真無線耳機討論(23)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
正確
唔該!
三星好似今晚發佈新tw
巴打們想問下聽開pop music同電音嘅話 X12 Pro 得唔得?
當然可以,平有平玩
有AKG 調校, 可以試試聽得唔得ga
上網開左個ac,但電話用緊sunmobile,之前上台好似有講過幫我開左個The club,唔知用sun台草唔草到分
Galaxy buds 規格
個Audio codec 叫 scalable 唔知乜嚟
Shamsung果對Galaxy Buds竟然有usb-c無TWS-plus,失望

難得有對真無線個盒係用usb-c,甚至可以無線充電

屌拿星,三星又繼續係核心既位用返2手科技
用舊chips,無TWS-plus,耗電又大,仲要唔support apt-x
對galaxy buds每邊5.6g,用得6個鐘,加埋個盒都只係多7個鐘

AVIOT TE-D01有TWS-plus,重量只係每邊4.5g,可以用9個鐘,加埋盒有total81個鐘
MAVIN Air-X仲勁,一樣每邊4.5g,可以用10個鐘,加埋盒有total50個鐘
可惜AVIOT TE-D01同MAVIN Air-X都無usb-c
對aviot有興趣
世界上唔係得一間鳩通bt chip廠既...
其他廠都有類似tws+ 方案...
有其他廠跟到係好事,但係實際產品呢?
好快有
ching 識貨
已經到手,而家叉緊電,轉頭出街先試試佢
最估唔到既係送埋一pack Spinfit耳膠,呢包野出面買冇一百都幾十

不過睇說明書見到佢有firmware update for 2018年尾首批生產既貨, 不過就要返廠搞,呢一方面就唔清楚大昌會點處理喇
所以建議唔係趕住用既巴打可以等大貨先買,到時好大機會已經係2019既批次

巴打幾錢同邊度入手? 呢隻都好有性趣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞