True wireless 真無線耳機討論(23)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
追左成個po
要求音質 穩定 同隔音
係咪都係Sennheiser Momentum True Wireless最好
有冇巴打對e12 點都pairing 唔到 變左兩隻都單邊行
唔係掛
有冇用緊既巴打知
啱啱今日買
冇得分開,單邊收入盒都會disconnect

有冇用後感
請問是否可以單邊拎出嚟用 淨返一隻放在盒內?
更正翻先,要就咁攞一邊出黎就可以用單邊,唔可以拎曬出黎再收一邊入盒我未用過真無線所以唔太清楚
舊耳膠唔隔音(都可能係我耳仔問題),換咗AET08好少少
仲有粒掣要幾大力先㩒到落去,不過個掣偏後,都唔會㩒到耳仔痛
音質我唔太識評論,木耳不過都唔算差,未試過講電話
睇youtube delay 0.2-3秒左右
可以
有無試reset對耳機
thanks
我咁啱有屋企人喺大阪
打算叫佢幫我買Aviot隻01a

差20kbs 你分到真係封你做金耳
要睇下聽乜,我連電腦唔用APTX睇YOUTUBE會沙聲,連電話聽歌就唔係隻隻都分到個分別通常都係高音延伸唔好,有齒音之類
sbc kps 唔穩定, 一定最差,aac 聽apple music 同spotify 唔使再轉pcm, 應該同aptx 差唔多, aptx delay 應該會再少d

都唔好話分唔出, 我s7 用到aac ,比較nokia 8.1 行得sbc, 用同一隻耳機,自問木耳都聽得到分別

如果係聽hi res, 起碼要ldac, aptx hd 都係垃圾
hi res就用返有線 24/192啦
聽歌
聽歌sbc 會粗糙D ,即時減毒law
唔一定,我岩岩買咗條藍芽線for mmcx
頂佢,LDAC 行vbr 16bit
aptx hd 行cbr 24bit
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞