True wireless 真無線耳機討論(23)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
音質就真係唔好提,但電量同connectivity 真係唔差,如果比多少少揾平價st xs 2 都唔錯
感謝真用家真心分享
師兄喺邊度睇到官網買保香港?
In case 要用保養使唔使自費寄件?
有保又衝得過喎

Btw, 方唔方便share 吓用後感 好想買
呢隻上網睇到好多人推薦又話金賞,希望師兄分享吓用後感,個人覺得除咗充電盒太大舊之外都幾岩心水
一般通話如何
如果唔可以獨立用真係好唔方便,由其揸車想用單邊,咁又少個功能
由時旅行同女友一齊煲劇,你一邊我一邊幾正
1) 好明顯我親身中咗伏
2) 一豪子都唔駛俾
3) 我木耳,不過覺得去到好高音嘅位會有少少尖聲,bass比較少,要响電話較大個bass
被毒 入手Mcgee ear one
開心使用中
屌隻rha 一早消失於腦中你又提反起
求分享用後感,爬過好多文連埋台灣啲討論區都睇哂
Qcc3066 嚟講呢隻算最平,外型又一流,唔明點解無人討論
被毒 入手Mcgee ear one
開心使用中
求分享用後感,爬過好多文連埋台灣啲討論區都睇哂都唁見有用家講
Qcc3066 嚟講呢隻算最平,外型又一流,唔明點解無人討論

可以講吓隔音,音質,斷線情況同埋通話質素嗎
Same
我覺得個盒比nt01ax更premium 有磁力
聲兩隻試過 唔差太遠
旺角行左陣窒過兩次 0.5s即刻connect番繼續播音樂 係逼到行都行唔到個隻
第一次用真無線 唔知connectivity standard咁樣算唔算好 用緊s9連
啱啱試左啲,一拎上手放耳仔就PAIR到,都算快
聲黎講,我覺得麻麻地,但今日試過同E8, MW07, 同momentum TW,我覺得唔會話爭太遠。
BASE都幾彈,我覺得我同我試果陣分別都幾大,可能新既關係,但都收貨。
對beatsX虧虧地所以想換。不過耳聽為實,我係用開CM聽歌,所以唔會主力用呢隻聽歌。

外型我覺得算靚仔,細細粒,唔係咁易會跌,頭先係咁FING頭都無跌
電池盒就無鬼佬牌子咁聚手,幾輕身
外型最靚應該係MW07, 不過價錢同啲聲有啲卻步,我一聽就唔想聽落去,可能我電話廢。

至於DELAY,啱啱試左用youtube app 播歌,真係有DELAY。但用另一個PLAYER聽就無呢個問題。我用其他APP睇片都無DELAY,咁如果重視youtube app 呢啲就要諗下會唔會入手。

講電話就試左E8同埋呢隻,三隻對方聽落唔太大分別,都係背景聲覆蓋多啲。
本身想試JABRA ACTIVE 65T,但間鋪話無得試,咁就無試,相信出左一段時間,應該都多人試左

最後就左右耳可以獨立運作,我左右耳拎到相隔一米距離,兩粒野都重播緊歌,我覺得幾好。不過唔會自動暫時就未必人人啱。

睇下重有冇咩想試,我再試下
呢隻真係好正,不過個盒好似大過nt01ax好多?

不過review太少,又有youtube打手片搞到唔敢買,如果巴打可以share 多d 就好。

通話/睇片delay 方面如何?
多謝分享,不過獨立運作係咪可以試吓淨係拎一粒出嚟,另一隻留在叉電盒內?

同埋想知道通話質素,多謝哂你深入評測!
youtube delay 真係不了
試下galaxy s10
聽日準備出mk 睇,希望mcgee ear one, aviot te01b, nuarl nt01ax揀到一隻帶返屋企
個盒大少少 我覺得大d重好 感覺上多電d
通話未係街試過
YouTube 極少delay
隔音如何?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞