[KPOP] 2019 K-pop討論區 (3)

1001 回覆
19 Like 15 Dislike
ITZY MV點擊率好猛
一日半就2千萬
大公司出嘅團,個個都想睇吓咩事
【STARNEWS獨家】[MOMOLAND將於3月回歸,期待新曲]12日,據STARNEWS獨家報導,MOMOLAND 將於3月發行新專輯,她們在往返於韓國和日本的繁忙日程中,也一直為回歸做著忙碌的準備.此次是組合時隔9個月發行的新專輯,粉絲十分期待~
隨後組合所屬社表示」MOMOLAND正在以3月回歸做著準備,目前還沒有確定準確的回歸日期.」
以後JYP淨做女團 SM就男團

Blackpink’s debut performance on American television
本身係中韓合作遲早會散 但點知咁早自己返去搵食 以前韓庚 exo個幾個都係紅左先返去 而家唔紅返去都可以咁爆紅 都睇得出崇韓心態幾勁
幾高汁
事實證明
Jennie之前真係hea
不過可惜
我已經脫左飯
我只係想講大多數起韓國出道過返去大陸搵食都係容易好多 因為kpop比人感覺係國際化高人一等咁 限韓令出左都阻止唔到就知咩事 但實力上始終同韓國差幾班 所以有排都追唔到 前排睇左睇個個咩偶像練習生2 見到大陸lay懶係高姿態咁真係頂佢唔順 仲話要做第一個中國人上grammy表演 講出黎雖然on9 但大陸班人就係鍾意佢地咁講 唔理有冇機會實現 唔識思考
睇場合認真
iu幾時先cb
佢連去grammy都要靠動感101比邀請卡佢先去到
成場差唔多得一個訪問
咁都可以係微博到吹到話佢去grammy熱度仲大過去頒獎既防彈
係中國人眼中微博=世界
起大陸太易紅 好容易自我彭漲 你望下吳亦凡當自己rap god
jackson之前起外國fendi定唔知邊個時裝展表演 嘩 難聽到呢 亂鳩咁叫就當rap
塘水滾塘魚
有錢捧起就得
其實佢係大陸都有唔少haters 笑佢mama懶勁話前浪永遠係前面 結果果日坐bts係站姐後面
韓庚算接受到
雖然佢都係仆街
但當年佢係韓國好冇人權先忍唔住走
但係exo果4個真係垃撚圾
我只係想講大多數起韓國出道過返去大陸搵食都係容易好多 因為kpop比人感覺係國際化高人一等咁 限韓令出左都阻止唔到就知咩事 但實力上始終同韓國差幾班 所以有排都追唔到 前排睇左睇個個咩偶像練習生2 見到大陸lay懶係高姿態咁真係頂佢唔順 仲話要做第一個中國人上grammy表演 講出黎雖然on9 但大陸班人就係鍾意佢地咁講 唔理有冇機會實現 唔識思考
佢連去grammy都要靠動感101比邀請卡佢先去到
成場差唔多得一個訪問
咁都可以係微博到吹到話佢去grammy熱度仲大過去頒獎既防彈
係中國人眼中微博=世界
其實佢係大陸都有唔少haters 笑佢mama懶勁話前浪永遠係前面 結果果日坐係bts站姐後面
站姐咁勁R到張invitation card係仲前過D中國電台?
係咪講Jhope站姐?
好似話佢本身屋企係有錢人 係咩名媛嚟
站姐係被大會邀請
屌板男先係R
個個係初出道新人個陣既事啦 佢隔黎係rap mon緊係扮下野啦 你起組合都可以講自己rap擔當 solo點都叫rapper掛 不過jyp既大陸成員一般都好黎好去 多數完約先走 呢點好過sm
其實神起同韓庚單嘢之後都改過哂合約架喇
同埋以前SM啲經理人係會打藝人架
跑一係因為SM推戲就走
跑二同跑三都唔係因為咩不合理待遇而走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞