[KPOP] 2019 K-pop討論區 (3)

1001 回覆
19 Like 15 Dislike
大戰了
【OSEN獨家】[洪真英確定3月回歸,出道10年首張正規專輯]13日,據OSEN獨家報導,洪真英將於3月8日攜首張正規專輯回歸歌謠界.此次是她出道以來首次發行正規專輯.據悉該專輯的全部歌曲都達到了主打曲的程度,收錄了擁有最高完成度的收錄曲,讓人倍感期待~ ​​​​
因為佢地已經知道要解散 冇所謂啦
雖然唔係幾尊重 妍雨好靚呀
抵呀
somi唔入itzy咪又係差唔多
somi唔知要雪幾多年
GOT7推出新小分隊JUS2
【fb】PLAN A娛樂和FAVE娛樂將於今年4月合併。兩家公司都是KakaoM的子公司,合併是為了強化競爭力。現在PLAN A的旗下藝人有:Apink,許閣,VICTON; FAVE旗下 藝人有:<the fan>林智民,<under nineteen>丁真成,李升奐,全暏炎,favegirls出道準備中。
單計呢兩年,都真係救唔少:梨、OMG、宇少、DIA、芒叉,重有今次,加埋已經六隊響度開齋。計埋T-ara嗰次「復活」就重多一嘢,七隊...
希望下次到April 2015出道勁多炮灰
April賣碟依家好似同CLC差唔多咁下上咋...
雖然成日話野榜,但破到蛋對好多二、三線團同佢地嘅飯嚟講好大鼓舞。唔計Tara咁啱合約問題,你舉嗰前幾隊喺The Show同Show Cham破到蛋,都真係有返起色架
幾隊都應該係之前個幾首歌好聽既歌攞一位
反而拎個隻冇咁好
宇少 Secret 同 I wish 都好聽過 smsy
DIA Will you go out with me > Woo woo 雖然woowoo 都好聽
CLC black dress 就應該攞
就係要有之前嘅歌做起咗口啤先之後做到成績
似係隊長同忙內
https://youtu.be/PIMB64pJS3o

0:41 rose喺老闆娘講野嗰陣反白眼🙄️

無啦 無啦 solo可以唔使出
點解係韓國電視台同外國電視台睇佢地個樣會有d唔同
除左Jisoo好d之外另外三個都樣衰左既
可能韓國電視台會用美顔filter
燈光問題
https://www.youtube.com/watch?v=ScSn235gQx0
Hwasa(화사) _ twit(멍청이)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞