[KPOP] 2019 K-pop討論區 (3)

1001 回覆
19 Like 15 Dislike
其實唔鍾意咪等3期先入
講真2.5期無會員禮已經俾2期費用平咗
真係咁唔鍾意咪遲d入
最多演唱會果陣入唔到love zone同去唔到放送,入唔到官珈之嘛
今日請夏仲攞到一位
個機器人Woody
佢仲有面去打歌
7個一位
其實差嗰10000won差得幾遠?
重點係佢差別對待 依家入得嘅8成都係hmh fans嚟 之前無了解過nuest無入 點解就要被差別對待先
學你咁講不如直接開三期算啦
其實都係P社為咗嚟緊要開演唱會cap水先出此下策 咁樣只係繼續分裂兩邊

利申 唔係nuest都唔係hmh fans
shaun首歌係幾好聽 同埋好似都受歡迎
仲出埋英文版去歐美 都高hitrate
所以未必係機械人
Shaun 首歌堅好聽..
一聽就畀首歌個melody 同groove hook住左..
見台灣果邊話佢二期入會時講明係可以優先買nuest演唱會飛,而唔只係nuest w演唱會飛呢
其實如果畀同價可以有同樣待遇,我又唔覺得hmh嘅飯會唔願畀。點解P社會覺得佢地唔願畀而咁樣安排?

同埋P社係開新一期,就降上一期會員格,要人重新入會,就好似續會咁,從來無話早入會就有高啲priority,同韓國啲fan club乜真係會有早期入會嘅人有高啲priority嘅咩?有好多團都好耐無開新一期喇喎。呢方面真係唔太熟
Jyp同sony合作既日本女團2020年4月audition
同年下半年出道 姐係走養成路線
原來個時 MOMOLAND❤屌打 Ikon
好聽就唔係機器人?
都係比人趙完鬆
我愛❤LIA
我愛❤藝智
芯到你
好掛住佢呀

個死人老闆娘含撚啦
戰力驚人...GB咗都成個月,竟然重贏到!
唔使真金白銀畀錢同時間架?真係有咁嘅fanbase去同idol咁推音源同買碟,咁有咩好講?同埋idol,特別男團通常都係去到午夜等到一般聽眾都瞓覺先上到啦。咁嚟賴人地fans多得滯都有嘅?
如果歌好聽就用機械人都得嘅,咁要個榜嚟做咩?
人地係吸引到咁多fans,你無人咁多去用機械人就得呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞