[KPOP] 2019 K-pop討論區 (3)

1001 回覆
19 Like 15 Dislike
我老婆雨琦❤去拍跑男了好波
壓倒性正皮

仲以為又反我
抄鳩我
邊可以 但個樣變撚曬
其實我覺得智妍可塑性高好多
但好歌往往都去左孝敏度
上次智妍出嗰首歌真係唔得
組合EPIK HIGH通過簽約海外大型經紀公司正式開啓了進擊全球的活動。
EPIK HIGH近期與全球最大娛樂經紀公司WME(William Morris Endeavor)簽訂合約,WME今後將負責EPIK HIGH的海外活動及相關的全部工作。

該公司旗下包括Adele, Alicia Keys, Bruno Mars, Drake, Rihanna, Sam Smith等眾多一線明星。此外,許多國際大牌明星演員和運動員等也都簽在該公司旗下。

EPIK HIGH將從3月起在歐洲7個國家展開巡演,並在4月赴北美十七個城市舉行巡回演唱會,而與WME的簽約也為組合邁向國際化走出了重要的一步,引發眾人期待。此外,組合還將於3月11日下午6時發布新專輯《sleepless in __________》。
佢地咁紅嘅咩
好期待新歌
依家老左
00年代都叫Khippop三巨頭之一既
https://youtu.be/AJM7QiHQgts
尹智聖 In The Rain
agger 孝敏個樣係易殘同老智妍仲後生應該推更多好嘅資源比佢 上次首oneday係好聽 但係好易聽厭
呢隻歌幾好聽個MV又好睇
但覺得同佢唔係好夾咁
ITZY 一位
計唱孝敏好過智妍少少
智妍把聲偏薄

樣就無得好講
由T-ara年代已經覺得孝敏面形好怪
破左紀錄定平左
破咗 快一日
Cls
不過可惜琴日個個贏唔到
有人無得再話自己係怪物新人lu 不過班得把口blind可能都變緊心喇
之前IZ ONE 都過左個隊啦唔係咩
依家啲團咁快拎一位真係完全無以前嗰種feel
Somi 會唔會dump 緊春
Sorry,無為意tim
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞