[KPOP] 2019 K-pop討論區 (3)

1001 回覆
19 Like 15 Dislike
根本個怪物新人都係吹出黎既
開咪率低到
兩個而家都唔同公司
智妍簽左比大陸公司完全係錯左,係韓國冇network
最近演員約先簽返比間韓國公司
再講上年成日見佢去旅行咁,又話病左一排
孝敏就keep住有job都冇得怪人多資源啦
羨慕就輸了
新團睇出道個勢都知
今次唔拎下次都拎
有時見佢地拎足一星期都要扮震驚都覺得好尷尬
我唔識韓文
其實佢地一位之後講既野可以有咩變化?
佢削骨削到太誇張
精神啲 !臨時演員都係演員嚟!
講到家下真係好易咁
咪又係大把團冇拎過一位
大公司本身起跑點都唔同
破女團
平winner
https://youtu.be/3Rak_sNTwio

黃藝智live穩撚到
ORALB?
或者講得唔夠清楚啦 以前好多都睇住佢地出咗一段時間 捱過下先拎 依家依種一出就拎真係太無感
呢個我唔否認
LIA唔撚掂
吹大左
走得幾多下
得柳真喊
唔太感動
對比上星期clc初一
唔係飯都好 都會有啲感動
LIA分第2多PART
Yuna 係咪sharp曬成段
彩玲同藝智都有喊
[NEWSIS獨家]"Burning Sun-警方"相互勾結..."首爾警察廳廣域調查隊發現受賄情況"

經確認,在捲入毒品和性犯罪等各種嫌疑的首爾江南夜店"burning sun"事件的調查中,首爾廣域調查隊的部分警察和夜店之間存在不正當勾結的情況。

21日,據警方透露,正在對該事件進行調查的首爾警察廳廣域調查隊已經掌握了多名警官從Burning Sun方面受賄的嫌疑,並正在對此進行調查。

警方相關人士表示:"多數警察都與此事有關","相關警察是否是首爾驛三地區隊員尚處於調查狀態,不便透露"。

此前,警方曾表示,清除夜店與警員勾結的嫌疑是此次調查的重點。因此,警方對曾引發爭議的驛三地區隊工作人員的通話記錄和金融交易明細等進行了調查。

從burning sun開業的去年2月23日以後,有關該夜店的112報警明細已於最近全部入手,並展開了分析工作。另外,還沒收了該夜店會計賬簿和營業相關文件等,進行了精密分析。據悉,在此過程中,警方得到情報,掌握了受賄嫌疑點。
表情撚
你無表情?-0-
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞