[KPOP] 2019 K-pop討論區 (3)

1001 回覆
19 Like 15 Dislike
輝星 張慧珍首歌好正
不爭不搶,軟淋淋,咩都慢慢一步一步咁做

其實係佢唔係好識煮野成日唔記得下一步要做咩..
我仲以為百里香老闆入咗嚟
好c伏
中非溫
那個rock友都好勁
Jimin上年首April fools幾好聽
但爆唔到

同ravi 唱果首 nirvana 又好聽

捉唔到呢個post嘅風向
前幾日po dc音放stage個回覆一堆負皮
呢個回覆又咁多正皮
18日,據edaily獨家報導,繼方容國,ZELO 依次離隊後,剩下的4人——金力燦,鄭大賢,劉永才,文鐘業都與TS終止了專屬合約。TS最近決定在合約到期之後不會再與他們續約。

據悉,劉永才已經與與其他新生企劃公司簽訂了合約,而剩下三人還沒有確定所屬社。據悉TS擁有對B.A.P這個組合名字的商標權,再加上成員們要入伍等,他們不可能再次以B.A.P這個名字合體進行活動,最終只能走各自的路。
18日,據Mydaily採訪顯示,TWICE將於4月中旬回歸,具體的新曲發行日期尚未確定。
某歌謠人士透露:目前組合正在製作4月的回歸專輯,MV拍攝也於上週六(16日)結束了。此次新專輯是2019年首次回歸,TWICE粉絲們的期待感將進一步提高。
唔係垃圾公司應該一早上左神枱 exo多得佢地
公司垃圾又太大貪,搞到14年關鍵時期有合約糾紛,佢地又成隊走唔成,解決完再cb已經錯過咗紅嘅時機
出首有心D既,唔好再出洗腦歌好嘛
咁多正皮
有啲擔心
狂扔人去搵錢但唔出糧
個陣一早去埋外國開演唱會 表演 仲早過bts 可惜錢作怪
咁事實近幾次cb都唔錯wo 實力明顯有提升 打足歌開晒咪跳舞唔hea 算係咁啦 人地有努力就不妨鼓勵下啦
出糧 不過係出糧俾老細同高層
娛圈不嬲係咁
唔係垃圾公司應該一早上左神枱 exo多得佢地
公司垃圾又太大貪,搞到14年關鍵時期有合約糾紛,佢地又成隊走唔成,解決完再cb已經錯過咗紅嘅時機
狂扔人去搵錢但唔出糧
出左糧 不過係出糧俾老細同高層
娛圈不嬲係咁
如果個個好似你咁諗就世界和平
我覺得每個人口味唔同 你只能夠話係鍾意呢種風格 百樣米養百樣人 為有你唔睇姐 又要睇又要屌 為咩呢
睇你上面講嘅嘢都係同kpop唔係好熟咁
不如俾心機讀書搏返入ugc先啦
CHING快D走啦
你係E個POST第二個比JYP FAMILY圍屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞