[KPOP] 2019 K-pop討論區 (3)

1001 回覆
19 Like 15 Dislike
雖然好憎佢奶共
但都不得不承認佢幾識做人
平時上節目都有提住got7個名
唔似得exo個大陸lay
【NEWS1獨家】[Sandara Park參與朴春新曲Featuring,2NE1的義氣!]15日,據媒體報導, sandara最近在朴春 3月的新曲<春天>(暫譯)中完成了featuring錄音.據相關人士透露,Sandara Park不久前聽到朴春的新曲的消息後深有感觸,積極的表示自己要參與featuring.使大家對朴春的回歸更加期待!
佢家姐 都唔係企邊位
都係企右二
家姐靚咁多
我愛❤LIA
https://youtu.be/Jw04gxXirsg
個笑容好甜

我條巨🐲有反應
我宣布blackpink正式成為推post神器第一位
正一屎忽鬼
我覺得jackson係比山頂哥好, 但係你用程瀟做例子唔係咁適當。
佢份合約喺樂華唔喺星船, 我唔知佢本人想唔想返韓國, 但起碼法律上佢係no say, 樂華安排佢去邊佢就要去邊。
話說自從GMA上傳左BP既表演之後
就DEL左防彈既表演片段
得返訪問...
係咪唔想有比較?
訪問黎
唔係表演條片
咦屌係喎
官方頻道無咗,剩返bts粉絲頻道有留底
GMA真係
雖然bts個表演都係冇咩特別 住但開晒咪冇底聲算係晒到d功力 blackpink行緊2ne1既路 當sm識玩中國分隊賺人仔 jyp都轉移日本市場 yg仲係咁不知進取想起歐美分舊餅 傻的嗎 前面咁多失敗例子都仲要叉隻腳落去
韓國佬對美國夢有種執著
當年wonder girls係亞洲紅到咁
jyp都要夾硬推佢地去美國 搞到成隊收皮
唔準你咁讚sm
sm咪一樣不思進取想推nct去美國,不過無YG BP咁討厭姐
不過今次BP表演又咪嘴,而且出盡奶力都跳唔齊,連路人劣評如潮
我都唔明白YG點解將BP個競爭對象定為bts而唔係twice
nct佢一早分左幾十隊啦 除時自己攪世界盃jl夠隊踢
淨係聽側邊D觀眾聲歡呼聲都知個場合氣氛好唔同啦
因為美國紅聽落會威D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞