[KPOP] 2019 K-pop討論區 (3)

1001 回覆
19 Like 15 Dislike
右二點解咁都唔係企邊位
係呀...加上依加果邊女權同左翼抬頭
美國人會覺得佢地過瘦
係東南亞出道咪算囉
其實個表演真係太過平平無奇 因為kpop d表演通常係好多背景燈光加運鏡堆砌到好好咁
呢樣真
嗰陣bts上billboard 表演
啲人都有屌過班攝影師啲運鏡好悶
同埋唔知點解啲背景都會整到好暗
但韓國啲運鏡又會睇到眼花
有討論過可能唔習慣影跳舞團體表演
到後期Jimmy Fallon個The Tonight Show Starring先叫影得好D似樣D
同埋普遍D節目Stage算細
要企晒咁多個人上去大動作跳..會好驚有意外
【體育首爾獨家】[iKON宋尹亨-MOMOLAND柳婷安戀愛中,新年愛豆CP誕生!]14日根據體育首爾獨家報導,iKON 宋尹亨-momoland 柳婷安正在戀愛中,是由歌謠界前後輩關係熟悉起來,於3月~4月之前開始戀愛.相關人士表示"在演藝圈活動中,兩人互相鼓勵著,因為是IDOL所以見面非常小心謹慎."另一位相關人士表示"因為日程繁忙,所以兩人不能經常見面,但彼此都很珍惜對方."
COMEBACK前又可以上下新聞
NancyJewel我老婆巴係咪崩潰緊
D料都唔知係咪YG員工做25爆
睇左佢地表演
姐手姐腳
iKON愛❤️MOMOLAND❤️
過幾日又話因為在意fans 而分手

即係點呀
搞乜 趙完鬆?
關april咩事 不過kard係吸鬼佬鬼婆 環遊世界都fatfat
YG明恰人地公司細同埋係女人啦
凡係女idol都好蝕章,所以YG先死都要到SM回應咗先抆衫尾
Ikon呢隊組合由藝人本身到fans都係垃圾
幾時收皮
雙b都一早乾塘,就算再好歌都係紅到歌,唔會帶到團隊,每個成員嘅國民度唔高。最多人識嘅雙b一具都係因為多衰嘢被人講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞