[KPOP] 2019 K-pop討論區 (3)

1001 回覆
19 Like 15 Dislike
說好的大眼solo呢
傳說嚟㗎啫
有幾個大粒野帶住加埋d剪接 基本上你扮下on9同無知就好易入到屋 同當年熱巴一樣 但咁快入到拍rm都真係執到 走紅最快捷徑
YG講啲野
永遠只有 winner 唔 cb 是真的
送都唔要啦
尋晚被ITZY首歌第一段嚇親,原來第二段主歌開始又正常返啲
自從限韓令後,加上中國興起本土偶像,而家新一代韓團嘅中國fanbase無以前咁多富婆富豪,都分薄哂。雖然班中國人仍然係見中國成員就支持,同中國成員可以喺中國用個人身份發展,但已經唔點樣帶到團喇,因為競爭大咗
覺得move 正啲

點解 leehi 個陣會同 yg 簽 10 年約架...
年少無知
leehi簽果陣YG唔係咁垃圾
LeeHi簽嗰陣嘅YG真係唔係雪櫃嚟架。當時BB出咗碟就Alive World Tour、日巡同fan meet,成員又有得solo,Psy有首江南Style同Gentlemen,Epik High成員服完役完全體cb,21唔出album都keep住出digital single

係由Winner等咗年半先出道,同又年半先cb,先開始冰封三尺
反而要俾離開左既co kun打救佢
音源聽日韓國時間1800先出
佢同呀如兩個明明solo專變咗3輯收錄曲
Epik High 11/3
容祖兒去左yg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞