[KPOP] 2019 K-pop討論區 (3)

1001 回覆
19 Like 15 Dislike
隨時過幾日就入伍洗底 不過佢地幾個除左太陽個個都係有前科 吸毒呢d理論上起泡菜出現起i任何藝人身上一早就摺 但bb可以冇事咁 yg勢力真係幾大
死忠vip太多
利申 vip
呢個我又唔明點解佢地死忠多但賣碟次次都唔係天團既數量 對比起exo bts 甚至wanna one都係少好多 但其他演唱會之類都係爆到7彩
老老豆豆yg真係勢力大既話就唔會比人爆出黎
sm先似係最大個個
example
Vip 飯有一百萬 死忠50萬
Wannable 飯有一千萬 但死忠得三十萬咁

只可以講做得vip好難甩身
鐘意gd既才華 top既高冷等等
但衰得毒離封殺不遠了
無fansign 有時可能無印咁多碟比你買
有時YG都onon99咁, pre sale有咁多訂單都出唔切貨, 同埋VIP普遍年紀大啲通常都係一個ver買一隻, 好少爆碟, 可能對YG熊同啲特別goods會更有興趣
係wo 未聽過佢地有fansign 不過佢地有時間都留返去蒲
【NEWSEN】[CUBE新小分隊首位成員公開!賴冠霖出擊!]20日,賴冠霖所屬社CUBE娛樂通過官方SNS表示,新小分隊第一個成員是賴冠霖.同時誰將與賴冠霖搭檔作為新unit共同出擊,也令人十分期待! ​​​​
【體育chosun獨家】[Super Junior藝聲3月發行SOLO專輯,時隔兩年SOLO回歸!]20日,據體育的chosun獨家報導,SuperJunior金鐘雲 將於3月發行SOLO專輯,最近他忙於準備super junior演唱會和自己的日本活動,並對時隔許久發行的SOLO專輯傾注了心血,表現出了極大的熱情~期待名品嗓音藝聲!! ​​​​
係咪同雨琦一齊番中國呀
終於出韓專啦
DIA 確定將攜手新沙洞老虎於3月28日回歸!

20日,所屬社方面透露DIA確定將於3月28日發表全新專輯正式回歸,此前她們曾以作曲家新沙洞老虎製作的歌曲出道,並憑藉《WOO WOO》獲得首個一位,此次也將攜手新沙洞老虎再度合作,目前已進入專輯的收尾工作。 ​

今次無fake人啦真係要回歸
有機一位
3月好多人wo
唔多個會上The Show
The Show雖然係野雞榜不過真係救左好多團
真係KPOP界嘅新城勁爆
藝聲都咁多差評
好似未聽過SM既吸毒叫雞 最多都係打人醉駕
小朋友唔識SJ呀嘛
呢個po不嬲係人都負皮咖啦
Where is Jenny?
三月真係大戰
佢係咪冇攞過一位?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞