[細底係原罪] M43呢邊報到 (11)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike

em1ii 1240
六本木
未上過去
係咪千幾Yen 上一上
個景好靚
如果p到得返tower有燈著應該仲正
1800yen係基本入場卷
最頂係sky deck 要另加唔記得幾多百yen
總共俾咗2千幾

Em5mkii 12-50 London 第一次up相
PEN-F 35-100
想問PenF 比舊既1600 萬sensor 畫質有無提升
ISO 好左

em10 14-150ii好似係
多唔多人架?
先前日本 Biz-Journal.jp 根據 Olympus 股東會的資訊指出 Olympus 有可能退出相機業務並全力衝刺醫療事業,這件事情也在全球相機相關討論版傳開,不過 Olympus 俄羅斯的官方粉絲團嚴正駁斥這項消息,指出 Olympus 的轉型計畫雖然將醫療作為重心,然而 Olympus 並沒有退出相機事業的計畫。

https://www.cool3c.com/article/141734
股東會可信性高啲喎

EM1+pana714F4

EM1+pana714F4
大家可唔可以講埋a and s setting
另外係 fb 見到呢張
大概m43 7mm蕉距又係好正
https://www.facebook.com/groups/112827532119888/permalink/2053710671364888?sfns=mo
唔算太多人
去嘅話要上埋rooftop,雖然冇得落腳架但冇玻璃差好遠
咩都唔俾拎上去影
老老實實一比拎腳架又會有腳架陣
咁勁,咁影個天都唔爆光
所以我上去影咗陣就落返去影,多人到痴線

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞