[細底係原罪] M43呢邊報到 (11)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
夠啦,澳洲某啲地區光害極少,好易影,你試左一次,覺得唔夠喉先入ultra wide
LEICA DG Summilux 15mm/F1.7 同o記機兼容是咪有問題?
會用唔到個光圈環 其他都正常
即係無得set光圈得f1.7玩?
諗住搭落o記em10 mr3用ching覺得夠唔夠做?平時影下境影星多感激
why not 40-150?
你可以用機set光圈大細 只係支鏡個光圈環係裝飾 要落p記機先至用到
就好似apple耳機落android 機咁 有聲聽到 但冇得用耳機啲制較野 你要係部機到較
你有信心自學搞得掂既,可以唔洗去
都係講基本野 ,唔使錢當去玩
米克兄你要知道呢個世界冇咩人會有問題第一件事就去READ THE FUXXING MANUEL
唔刨說明書,咪去上堂玩下囉
service都有
究竟P 記傢電魂有幾可怕
有說明書同上堂有真人教有乜衝突?
Panasonic S1 取代不了G9
https://youtu.be/wD-kq48bmDs
呢條抄peak desgin ,如果買呢款設計一定要買正牌
正正經經買peak design啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞