[細底係原罪] M43呢邊報到 (11)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
peakdesign
pd everyday backpack 好撚硬,舒適度一般

雖然我幾鐘意個設計

如果揹帶可以軟熟少少就perfect
如果行山我諗everyday 30L應該好啲,條帶個硬度我仲可以接受

https://www.peakdesign.com/products/everyday-backpack
可以去星際行下,好多間都有賣
ELECOM 都有側開
係HKTVMALL 賣都平少少
LOG-ON 有得試
睇你係行街定行山

hakuba gw advance peak 25 行山用緊,個掛勾掛相機真係神器

行街我用Lowepro Passport Sling III

咁係 要行山定平時用。。
有冇人睇到o記日本show嗰部概念機
靚,但可惜唔會量產
同埋電子件似係用EM10系列改
manfrotto off road 20/30L 行山袋...
如果本身都有BACKBAG...又唔想再買袋...淘寶內膽好過啦
靚過班Full Frame大師
GX9嘅機身防震頂唔頂得住M.Zuiko 40-150mm F4-5.6 R

7-14 2.8
個機頂好正
如果em5 3用em1 2嘅cmos加呢個頂就屌得落
第一張等咗幾耐
1442同40150完全唔同wo
去旅行如果兩邊焦距都要用就買枝天涯算啦
p 14 140
o 14 150
如果真係兩枝揀一枝 就40150 反正你有枝25.7
1240pro
你想殺廣角定長焦,預計影咩多
太令身
返而麻麻地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞