[ios/an] 神魔之塔 隻垃圾game幾時執 (2)

1001 回覆
1 Like 12 Dislike
暗北歐有咩bug

重覆左1.2血回
暗北歐有咩bug

重覆左1.2血回

fix左好耐啦

btw 歐黎講肯定光最勁

6封+埋奧丁已經完勝
暗北歐有咩bug

重覆左1.2血回

fix左好耐啦

6封+埋奧丁已經完勝

唔計屎忽大既係冇野好挑剔既
北歐 異奧 奧 六封 露娜 180空間
北歐 異奧 六封 六封 露娜 175空間
北歐 異奧 不死 六封 露娜 147空間
暗北歐有咩bug

重覆左1.2血回

fix左好耐啦

6封+埋奧丁已經完勝

唔計屎忽大既係冇野好挑剔既
北歐 異奧 奧 六封 露娜 180空間
北歐 異奧 六封 六封 露娜 175空間
北歐 異奧 不死 六封 露娜 147空間
三藏配隊真係幾好玩
就算綁定神魔都好玩
龍就白龍走唔甩,源龍2.5都好
獸增傷炸版有光埃,保命有精獸,就算玩獸伴都好用,三回增傷無條件印記
光人真係數極都數唔晒,有bb 防卡珠,拜月cd6 已經2倍,cd 8等如2.4倍,穩過光埃,光北遺族,光主何然機偶
妖算係最冇睇頭,光妖基本上冇選擇咁濟

幾時先玩到三丁

幾時先玩到三丁

到你玩到果陣北歐已經變返二三線隊,雖然而家都唔係一線
玩鐵扇做隊長好有艾德童話feel
7c 十幾萬
跳8c 跌多兩組上到六七十萬
跳到12c 就百幾萬

幾時先玩到三丁

到你玩到果陣北歐已經變返二三線隊,雖然而家都唔係一線

修羅場1C 隊
我同幾個friend (約4 至5個左右) 會跳過黎hkgolden 公會。 今日退左原先個會喇!!!

多多指教!!!! btw 有冇 line group
我同幾個friend (約4 至5個左右) 會跳過黎hkgolden 公會。 今日退左原先個會喇!!!

你地幾位個神魔名字係咩?
有唐僧冇光劍靈是否悲哀

無言
Btw 隻野是咪魔羊黎

無言
Btw 隻野是咪魔羊黎

好撚彩一隻雞都冇食過

四哥,仲過緊冷河呀
同埋想問係咪一定要每日上??
有時去旅行上唔到或唔得閒上網啊

名應該係

sAm
希那星
Spider
Thomas
黑晝雨

四哥,仲過緊冷河呀

名應該係

sAm
希那星
Spider
Thomas
黑晝雨

你地加哂黎就同我講啦

四哥,仲過緊冷河呀

名應該係

sAm
希那星
Spider
Thomas
黑晝雨

你地加哂黎就同我講啦

有唐僧冇光劍靈是否悲哀

隊員八封,白龍,另外兩隻睇關卡擺
有唐僧冇光劍靈是否悲哀

唐 源龍 精獸 光妍 木巫 唐
唐 白龍 多多 光妍 木巫 唐
唐 白龍 光機偶合體 木巫 唐

依家係咁放 其實放木巫幾正
有唐僧冇光劍靈是否悲哀

唐 源龍 精獸 光妍 木巫 唐
唐 白龍 多多 光妍 木巫 唐
唐 白龍 光機偶合體 木巫 唐

依家係咁放 其實放木巫幾正

我另一邊就機偶光埃白龍,大致上冇乜分別,反而多左一次大爆發,因為一次開唔晒咁多技
木巫幾時都係正既,但以有合體計,少一隻輸出係少左20%,即係木巫既效益都打左八折,比平時冇咁明顯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞