[ios/an] 神魔之塔 隻垃圾game幾時執 (2)

1001 回覆
1 Like 12 Dislike
有無人玩夢界,覺得佢個系統都幾複雜下,d人物畫得幾靚,同怪物彈珠差唔多玩法,但怪彈比較容易操作

詳情請去連登夢界post
四抽中曬稀有
有冇人玩開steam games又鍾意日本果d5色戰隊?
我可以送隻chroma squad比你
Terry cut cost 冇員工推post

無人俾788
今日冇人抽那歧天照
今日冇人抽那歧天照

今晚抽,一邊有月讀,想搏晒兩隻
另一邊有那岐,抽兩下就收工
今日冇人抽那歧天照

今晚抽,一邊有月讀,想搏晒兩隻
另一邊有那岐,抽兩下就收工

今次真係up 得好勁

今次真係up 得好勁

偷渡歐洲成功
今次地獄完全做球俾月讀

利申有月讀
大富翁系列而家直頭無人用,阿土伯呢d垃圾卡無人打佢臉佢已經自動消失埋,而家最值錢係金貝貝
大富翁系列而家直頭無人用,阿土伯呢d垃圾卡無人打佢臉佢已經自動消失埋,而家最值錢係金貝貝

阿伯仍然係我到愛之一
今次地獄完全做球俾月讀

利申有月讀

咁那岐叫咩?
今次地獄完全做球俾月讀

利申有月讀

咁那岐叫咩?

三藏、那歧 rape mode
發覺公會有人玩外掛,暗主當頭妲己尾地獄可以滿回,,但佢今次醒目左,中途離開,排行榜無記錄
發覺公會有人玩外掛,暗主當頭妲己尾地獄可以滿回,,但佢今次醒目左,中途離開,排行榜無記錄

Report 佢

Report 佢

費事,等其他人做

依個空間⋯三圍⋯技⋯
屌打幾多石抽卡?
5星既卡同大把解放既卡一樣三圍,轉珠再加2倍傷,上一批人類副本海盜都冇咁離譜既三圍

果時已經覺垃圾啦...
要6連珠 on9

自己玩死自己咪呢d😂

果時已經覺垃圾啦...
要6連珠 on9

自己玩死自己咪呢d😂

其實阿伯係勁既,自產兩粒又延長3秒,無視減秒數之餘控傷容易,主動技增傷仲屈機,卡珠情況下都超大爆發,畀盡你消5組木珠,再加一頁都兩倍起跳,平均3組木三組雜珠都3倍,開木主要4-6倍增傷其實唔難
舊卡熱情冷卻係常見,但其他原因一黎個陣少人抽到,二黎木龍獸/獸太強大,北歐三圍厚而且係新隊
阿伯巴哈有油王狂抽唔中,之後會員好心湊旗俾佢+幫佢抽,最後埋單300抽都係唔中
阿伯巴哈有油王狂抽唔中,之後會員好心湊旗俾佢+幫佢抽,最後埋單300抽都係唔中

本命木隊
木既石抽卡差天狗北遺人馬酒女天使
絕版既得逍遙魔鏡同埋龍葵冇
軒轅大富翁彈珠墮天三國大和都齊

本命木隊
木既石抽卡差天狗北遺人馬酒女天使
絕版既得逍遙魔鏡同埋龍葵冇
軒轅大富翁彈珠墮天三國大和都齊

絕版卡軒轅半棄坑冇課得幾張地雷,靈魂2人組都冇

鴨仔冇木靈魂石鴨

墮天冇帛曳

石抽差哈沙、銅丸、鈴子

木隊最緊要有鐵扇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞